.

ULTIMA ORA – Zeci de dube ale Jandarmeriei se indreapta spre Bucuresti, unde azi e anuntat un mare protest

Distribuie prietenilor tai!

Stire de ultima ora! In urma cu putin timp a fost publicata pe o retea de socializare o filmare cu zeci de dube ale Jandarmeriei, acestea deplasandu-se in coloana pe autostrada si indreptandu-se spre Capitala, unde astazi este anuntat un mare protest ca reactie impotriva OUG-ului ce modifica toate Legile Justitiei, Ordonanta adoptata de Guvernul Dancila la sedinta de Guvern de marti.

Chemarea in strada de astazi este facuta de cunoscute comunitati online, precum Coruptia Ucide, Rezistenta, Initiativa Romania si Geeks for Democracy, iar evenimentului i-au raspuns aproape 10.000 de persoane, insa pe langa acest mare eveniment, mai sunt create alte cateva cu cateva sute, respectiv mii de oameni interesati. De altfel, oamenii se mobilizeaza din Sectoarele 3, 4, 5 si 6 spre a pleca intr-un mars spre Piata Victoriei astazi, incepand cu ora 16:30.

Locuitorii Sectorului 3 urmeaza a se intalni la statia de Metrou Dristor de unde vor pleca in mars spre Guvern. Cei din Sectorul 4 se vor intalni la Tineretului, in timp ce locuitorii sectoarelor 5 si 6 urmeaza a se intalni la Eroilor, iar toti vor pleca spre Guvern. De mentionat ca s-a facut chemare la protest astazi in Piata Victoriei si din partea a doua partide de opozitie, ce impreuna formeaza Alianta 2020, fiind vorba de USR condus de Dan Barna si PLUS, condus de Dacian Ciolos.

Interesant:   Scenariile pentru o eventuala interventie NATO impotriva Rusiei

Si persoane marcante din viata publica au hotarat sa cheme lumea astazi in strada la Guvern, amintind aici in primul rand pe cunoscutul filosof Mihai Sora, care la varsta de 102 ani continua sa apara la protestele din Piata Victoriei, acesta fiind prezent chiar si pe data de 10 august, protest in urma caruia au rezultat sute de victime din randul protestatarilor.

In acelasi timp, la protestul din 10 August au fost adusi jandarmi din toata tara, la fel  ca si astazi. Protestul de astazi urmeaza a incepe de la ora 18, in Piata Victoriei!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.