.

Ultima ora ! Microbuz romanesc implicat intr-un accident mortal in Ungaria

Distribuie prietenilor tai!

Accidentul a avut loc cu putin timp inainte de miezul noptii, pe autostrada M5, la kilometrul 115, spre Szeged, in zona Kiskunfelegyhaza, regiunea Bács-Kiskun.

Un microbuz cu placute de inregistrare din Romania a intrat intr-un parapet lateral. La bord erau 9 persoane. Din ce se stie pana acum, o persoana a murit pe loc, iar alte cateva sunt ranite. Dupa impact, autovehiculul s-a rasturnat pe o parte.

Zona a fost inchisa complet pentru circulatie pe durata operatiunilor de descarcerare si ancheta a politiei.

Stirea privind accidentul in care e implicat microbuzul romanesc a aparut pe site-ul politiei din Ungaria, varianta in limba engleza.

„Din cauza unui accident mortal, s-a trecut la inchiderea completa a drumului pe una din benzile autostrazii M5, directia Szeged, in zona Kiskunfélegyháza. Accidentul s-a produs pe 8 august 2023, in jurul orei 22.55, pe tronsonul de kilometru 115 de autostrada, unde un microbuz cu placute de inmatriculare romanesti a intrat in coliziune cu un parapet. Potrivit datelor preliminare, mai multe persoane au fost ranite in accident, iar o persoana a murit pe loc. Drumul este complet inchis pe durata cercetatorilor de la fata locului si a interventiei tehnice. Poliția directioneaza traficul spre Kiskunfélegyháza. Solicitam soferilor atentie sporita si rabdare!” – a explicat politia maghiara, pe site-ul oficial.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.