.

ULTIMA ORA – Kelemen Hunor: “Steagul Ungariei va fi arborat in Romania”

Distribuie prietenilor tai!

O decizie de ultima ora a fost luata in urma cu putin timp chiar de liderul UDMR, Kelemen Hunor, la Congresul pe care formatiunea politica il desfasoara in aceste zile chiar la Cluj-Napoca, in inima Romaniei.

Decizie luata in unanimitate de catre participantii la Congres a fost aceea ca noul simbol al comunitatii maghiare din Romania sa il reprezinte chiar steagul Ungariei (rosu-alb-verde), alaturi de drapelul “Tinutului Secuiesc” (tinut nerecunoscut in Romania – inexistent). In plus, imnul Ungariei este noul imn al Uniunii Democratice a Maghiarilor din Romania (UDMR), la fel si imnul Tinutului Secuiesc.

Mai mult, Kelemen Hunor a tinut sa precizeze in fata tuturor membrilor UDMR ca formatiunea politica va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale de anul acesta, fiind vorba cel mai probabil de un candidat maghiar, iar in functie de cine va ajunge in turul 2, formatiunea va decide pe cine anume va sustine.

Vestile ingrijoratoare pentru tara noastra au fost continuate de catre Cseke Attila, senator UDMR in Parlamentul Romaniei, acesta spunand in fata tuturor ca simbolurile nationale ale comunitatii maghiare pot fi folosite in toata lumea, nu doar in tara natala.

Inainte de aceste decizii, Kelemen Hunor a tinut sa precizeze ca problema minoritate – majoritate din tara noastra va putea fi rezolvata doar prin legalizarea autonomiei Tinutului Secuiesc in tara noastra, iar comunitatea maghiara, cat si UDMR nu se vor da inapoi de la ceea ce au inceput, si vor folosi sa fie la fel de vocali si de fermi cand vine vorba de simbolurile comunitatii maghiare.

Kelemen Hunor a fost ales din nou Presedinte UDMR, acesta fiind singurul candidat pentru functia de Presedinte al partidului.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.