.

ULTIMA ORA – Jandarmeria: “Protestul nu respecta legea!”

Distribuie prietenilor tai!

Chiar in aceste momente, peste 8000 de persoane manifesteaza in Piata Victoriei, impotriva Ordonantei de Urgenta nr. 7/2019, adoptate de Guvern saptamana trecuta. In timp ce oamenii protesteaza, fara a fi creat vreun incident, Jandarmeria a emis un comunicat in care ne spune clar ca protestul nu intruneste conditiile legii adunarilor publice, deoarece protestul nu a fost unul declarat, fiind doar organizat pe retelele de socializare, fiind intens mediatizat in ultma perioada.

Protestul organizat in principal de cei de la Coruptia Ucide a strans in jur de 10.000 de persoane interesate, lucru ce se vede in strada. De altfel, pe langa comunitatile din online ce au promovat protestul, au existat si doua partide de opozitie ce au chemat lumea in strada, vorbind aici in special de USR si PLUS, singurele partide ce au chemat lumea in strada, in timp ce celelalte partide de opozitie importante, PNL si Pro Romania, abia au emis cate un comunicat vizavi de situatie.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

De altfel, inca din aceasta dimineata a aparut un filmulet pe retelele de socializare in care peste 15 masini ale Jandarmeriei se indreptau dinspre A2 catre Bucuresti. Filmarea a fost facuta astazi, 24 februarie, ora 07:55, in zona Cernavoda – de mentionat acest lucru important, deoarece Jandarmeria ne-a acuzat de “fake news”. Ulterior, conform Realitatea TV, reprezentanti ai Jandarmeriei au dat de inteles ca efectivele de jandarmi se indreptau spre Bucuresti, fiind prezente la meciul ce se va desfasura diseara pe Arena Nationala, meci intre FC FCSB si U Craiova CS.

P.S: Noi nu am mentionat niciunde in acea stire ca efectivele de jandarmi se indreapta spre Bucuresti pentru protest, ci doar ca se indreapta spre Bucuresti. Care e “fake news”-ul de care ne acuza Jandarmeria? Acela ca am publicat o filmare “falsa” in opinia reprezentantilor institutiei, desi acestia au recunoscut ca filmarea este adevarata?

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.