.

ULTIMA ORA – CCR a declarat constitutional bugetul pe 2019

Distribuie prietenilor tai!

Dupa ce in urma cu doua saptamani se isca un adevarat conflict in politica romaneasca, Presedintele Klaus Iohannis trimitand pe atunci la CCR bugetul Romaniei pe acest an, imediat dupa gestul acestuia voci marcante din PSD si din ALDE iesind public si criticandu-l pe Presedinte pentru ceea ce a facut, iata ca astazi a venit si raspunsul din partea Curtii Constitutionale, care i-a aplicat o palma grea Presedintelui, declarand in totalitate constutitional, bugetul pentru acest an.

Imediat dupa ce bugetul a fost declarat constiutional, de la Administratia Prezidentiala a fost dat un comunicat conform caruia Presedintele va iesi la o declaratie de presa, lucru ce s-a si intamplat, in jurul orei 12. Presedintele a spus inca o data ca bugetul pe 2019 nu este unul deloc convingator, anuntand ca va trimite din nou bugetul in Parlament, asta dupa ce CCR l-a declarat astazi constitutional, in intregime, in aceeasi decizie, CCR obligand Guvernul sa ia o masura rapida pentru cresterea alocatiilor copiilor de la 84 lei la 150 lei, respectiv de la 150 lei la 300 lei.

Interesant:   Europa si problema gazului rusesc

In aceeasi declaratie, Presedintele a tinut sa critice inca o data Guvernul Dancila, spunand ca nu a facut nimic pentru romani inca de la instalare. De altfel, imediat dupa declaratia Presedintelui, au aparut reactii si din randul social-democratilor, cel mai vocal fiind din nou fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, care a anuntat public ca nu se va schimba nimic la bugetul pe 2019, Presedintele urmand sa primeasca “urgent” legea bugetului in forma initiala, sperand ca de data asta Presedintele va promulga bugetul.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.