.

Ucraina, cea mai infloritoare piata de mame surogat

Distribuie prietenilor tai!

Afacerea cu mamele surogat este foarte bine controlata de grupari dubioase din Ucraina. Oamenii lor gasesc tinere dispuse sa fie mame purtatoare pentru cuplurile, mai ales de occidentali si de asiatici, care nu pot avea copii.

Tinerele care accepta sa fie mame surogat primesc in jur de 140 de dolari pentru fiecare luna de sarcina, iar dupa nastere 15.000 de dolari. Sunt insa si cazuri in care intermediarii nu le mai dau la final suma promisa, dar, in general, fetele sunt multumite, pentru ca, fara acesti bani, ar muri de foame. Exista femei care sunt deja pentru a patra oara mame surogat.

Una dintre mamele purtatoare povesteste ca e chelnerita si are salariul de 135 de dolari pe luna. Cu banii pe care ii ia pentru purtarea sarcinii si pentru nastere spera sa-si deschida propria cafenea.

“Ucraina a devenit un magazin online de bebelusi” – declara secretarul de stat pentru protectia copilului din Ucraina, Mykola Kuleba. Ea condamna exploatarea femeilor ucrainience si cere stoparea acestei adevarate industrii care functioneaza de ani buni. Ucraina este printre putinele tari din lume care permite practica mamelor surogat pentru straini.

Interesant:   Premierul slovac, impuscat ieri de un scriitor, e in coma indusa

Efectele pandemiei 

Odata cu instituirea restrictiilor de circulatie, din cauza COVID-19, multe cupluri s-au vazut in imposibilitatea de a merge sa-si ia copiii din Ucraina. Una dintre agentiile locale care se ocupa de maternitatea surogat a postat pe internet fotografii cu copiii asezati pe patuturi improvizate, intr-un hotel de la marginea capitalei, Kiev. Nu exista statici, dar potrivit estimarilor in fiecare an mamele surogat aduc pe lume intre 2500 si 3000 de copiii pe an, pentru cupluri straine. O treime dintre clienti sunt chinezi.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.