.

Twitter il da in judecata pe Elon Musk

Distribuie prietenilor tai!

Miliardarul s-a retras din acordul de cumparare a platformei, nemultumit de faptul ca nu i-au fost puse la dispozitie informatii privind conturile spam. In replica, Twitter Inc l-a dat in judecata pe Elon Musk.

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, urma sa plateasca 44 de miliarde de dolari  (54,20 dolari per actiune) pentru a achizitiona platforma Twitter.

Potrivit documentului depus de Twitter Inc la un tribunal din Delaware, Elon Musk ar fi incalcat termenii acordului. “Se pare ca Musk crede ca el – spre deosebire de cealalta parte semnatara a contractului – are libertatea de a se razgandi, de a arunca firma in haos, perturbandu-i activitatea si distrugandu-i valoarea de piata, iar apoi pur si simplu sa se retraga din intelegere” – se arata in plangerea inaintata impotriva lui Musk. Acum cateva zile, Musk a anuntat ca se retrage din acord, ca renunta la achizitionarea Twitter pentru ca nu a primit informatiile cerute privind conturile false sau spam. Musk spune ca aceste informatii sunt esentiale pentru bunul mers al unei afaceri. Potrivit plangerii, Musk s-ar face vinovat de multiple incalcari ale acordului si ar fi aruncat o umbra asupra afacerilor si imaginii Twitter.

Interesant:   Biden, un cadavru politic

Actiunile Twitter au scazut la 34,06 dolari, dupa ce Musk a anuntat ca nu mai vrea sa cumpere. In momentul in care s-a anuntat acordul, in aprilie, o actiune Twitter costa 50 de dolari.  Plangerea Twitter Inc e formulata in termeni duri; Musk e numit “ipocrit”, “mincinos”, “arogant”, “distructiv”.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.