.

Turneul de tenis de la Bucureşti nu se mai mută la Budapesta

Distribuie prietenilor tai!

Presa de la Budapesta scrie că Federaţia Ungară de Tenis nu a primit acordul din partea Asociaţiei Mondiale de Tenis (WTA) pentru organizarea unui turneu de tenis, în Ungaria, în acest an. Este vorba, de fapt, despre turneul de la Bucureşti, care urma să fie mutat în capitala Ungariei.

“Din păcate, Asociaţia de Tenis a fost informată de către conducerea WTA că nu a autorizat ca Jenő Márky să fie proprietarul acestui turneu în Ungaria în 2019”, se arată în scrisoarea trimisă de Federaţia de Tenis agenţiei de presă MTI. În document se subliniază că angajamentul lui Jenő Márky de a aduce turneul de tenis la Budapesta nu numai că nu avea aprobarea finală a WTA dar nu era adus nici la cunoştinţa Federaţiei de Tenis din Ungaria.

“Jenő Márky trebuia să ştie că era puţin probabilă aprobarea din partea WTA din cauza procedurilor, dar el a asigurat guvernul că va reuşi aducerea acestui turneu la Budapesta. Actuala decizie a WTA a pus jucătorii într-o situaţie delicată. Cu toate acestea, Federaţia de Tenis a făcut tot posibilul pentru a evita orice obstacole pentru organizarea turneului lui Jenő Márky în Ungaria”, se arată în scrisoarea Federaţiei.

“Când am candidat pentru mutarea turneului WTA de la Bucureşti la Budapesta ştiam că nu există o altă competiţie în Budapesta pentru că guvernul ungar s-a angajat să sprijine organizarea turneului meu. Cu toate acestea, am aflat de la WTA că Federaţia de Tenis din Ungaria negociază organizarea propriului turneu la Budapesta. Prin această acţiune neautorizată a Federaţiei s-a ajuns la eşuarea intenţiei guvernului de organizare a turneului”, a declarat la rândul său Jenő Márky.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.