.

Trecerea in Zodia Balantei

Distribuie prietenilor tai!

Din 23 septembrie pana pe 22 octombrie ne aflam sub influentele astrale ale Zodiei Balantei, a saptea pe cercul zodiacal clasic european.

Pentru nativii din Balanta si pentru celelalte semne de aer – Gemenii si Varsatorul – se anunta o luna echilibrata. Nu inseamna ca vor lipsi problemele si tensiunile. Insa Balantele vor trece peste ele destul de usor, pentru ca beneficiaza de energie si de puterea de a lua decizii bune. Cele mai bune vesti par a fi in plan financiar, cu castiguri bune, si noi posibilitati in cariera, mai ales in cazul celor care isi cauta un loc de munca.

Semnul zodiacal al Balantei inseamna echilibru, iar echilibru si justitia si incercarea Balantelor de a armoniza fortele opuse vor fi, in aceasta luna, mai accentuate decat in ultimele saptamani.

Atentie la partenerul/partenera de viata

Compatibilitatea in relatii este problematica pentru Balante pana pe 30 septembrie. Atentie la cum tratati tensiunile aparute in camin sau in relatii, inclusiv in relatiile profesionale, daca vrei sa va bucurati de armonie si de o atmosfera placuta. Desi cei nascuti in aceasta zodie sunt indulgenti si rationali, pana la sfarsitul lui septembrie trec prin momente mai agitate si lasa frau liber nervilor. Balantele singure sunt favorizate in plan sentimental, adica au sanse mari ca in aceasta luna sa-si gaseasca sufletul pereche.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.