.

Traian Basescu, internat de urgenta la Paris, ar fi suferit un atac cerebral

Distribuie prietenilor tai!

La doar doua zile dupa ce fostul presedinte a primit verdictul final din partea CNSAS de colaborator al Securitatii comuniste, Traian Basescu ar fi suferit un accident vascular cerebral. Potrivit informatiilor de presa, neconfirmate de familie, fostul presedinte ar fi fost transportat de urgenta la Paris, in stare grava.

Deocamdata, nu exista informatii oficiale. Pe surse se stie doar ca Basescu ar fi fost transportat de urgenta la Paris, cu un avion privat, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Fostul presedinte, in varsta de 70 de ani, are mai multe probleme de sanatate. Se estimeaza ca starea lui actuala este una grava.

Afectat de decizia de colaborator al Securitatii ?

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis miercuri ca fostul președinte, Traian Băsescu, a fost colaborator al Securității. Decizia e definitiva. Exista multe pareri in spatiul public ca AVC-ul ar fi survenit din cauza verdictului de colaborator al Securitatii. Multe personaje politice si nu numai s-au distantat de fostul presedinte, chiar daca in mandatele sale au avut de castigat.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

In singura sa reactie dupa anuntarea verdictului, Basescu a scris pe Facebook ca nu comenteaza decizia ICCJ si ca se va adresa la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului. “Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO,” – a scris fostul presedinte pe reteaua de socializare.

stire in curs de actualizare

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.