.

Tragedie. Fostul selecționer al Spaniei și-a pierdut fata în vârstă de 9 ani

Distribuie prietenilor tai!

Fostul selecţioner al echipei Spaniei, Luis Enrique, care a părăsit postul în luna iunie din “motive familiale”, a anunţat decesul fiicei sale Xana, în vârstă de doar nouă ani, din cauza unui cancer osos.
“Fiica noastră Xana a decedat în această după-amiază la vârsta de 9 ani, după ce a luptat timp de cinci luni pline contra unui osteosarcom”, un cancer osos foarte agresiv, a scris antrenorul pe contul său de Twitter.
“Tu ne vei lipsi mult, dar ne vom gândi la tine în fiecare zi din vieţile noastre”, a adăugat Luis Enrique, în vârstă de 49 de ani, care a părăsit de urgenţă, în martie, cantonamentul naţionalei Spaniei “din motive familiale de forţă majoră”, înainte de a demisiona din funcţie în luna iunie.
“Noi suntem recunoscători pentru toate semnele de afecţiune pe care le-am primit în aceste luni şi vă mulţumim pentru discreţie şi înţelegere”, a adăugat fostul jucător şi antrenor al clubului FC Barcelona.
Numit în vara lui 2018 la cârma “la Roja”, Luis Enrique a fost înlocuit în luna iunie de secundul său Roberto Moreno.
După anunţul morţii fiicei sale, Luis Enrique a primit numeroase mesaje de susţinere.
“Mister, toată susţinerea şi afecţiunea noastră, ţie şi familiei. Nu sunt cuvinte, dar noi vom fi mereu alături”, a transmis căpitanul echipei Spaniei, Sergio Ramos.
“Fie ca Xana să se odihnească în pace”, a scris, la rândul său, atacantul clubului Atletico Madrid, Alvaro Morata, într-un mesaj postat pe Twitter.
Preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal, Luis Rubiales, dar şi marile rivale ale fotbalului spaniol, Barcelona şi Real Madrid, au transmis, de asemenea, mesaje de condoleanţe selecţionerului.

Interesant:   Moldovenii vor primi mai greu azil in Germania si vor putea fi deportati mai usor
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.