.

Tragedie de Halloween: cel putin 146 de morti

Distribuie prietenilor tai!

Scene de cosmar la Seul, capitala Coreii de Sud. Pe o alee ingusta, mii de oameni care sarbatoreau Halloween-ul s-au calcat in picioare. Au murit cel putin 146 de oameni si 150 au fost raniti. In mod inexplicabil, victimele au intrat in stop cardio-respirator si au cazut ca mustele.

Drama a avut loc intr-un cartier central din Seul, celebru pentru viata de noapte extrem de agitata; un mare numar de persoane au cazut pe o alee ingusta in timpul evenimentelor organizate cu ocazia sarbatoririi Halloween. Nu se stie de ce, mii de oameni s-au ingramadit pe o alee ingusta si s-au calcat in picioare. Presa sud-coreeana relateaza ca sute de oameni au intrat in stop cardio-respirator si pur si simplu au cazut unii peste altii.

Printre victime se afla si cetateni straini. Cele mai multe dintre victime au varsta de pana in 30 de ani.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

Lumanari cu droguri

Unii martori au povestit ca in unele cluburi s-ar fi distribuit lumanari aromatizate cu droguri si, la un moment dat, tinerii au simtit ca nu mai pot respira si au navalit afara. Imaginile de la fata locului arata echipele de salvare facand masaj cardiac catorva sute de oameni, intinsi pe trotuar. Sunt doar informatii preliminare, cauzele tragediei nu se cunosc, deocamdata. Se exclude o scurgere de gaze, afirma presa de la Seul. Presedintele tarii a convocat o reuniune de urgenta, iar spitalele din zona actioneaza ca in stare de razboi.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.