.

Tragedie aviatică la Teheran. Un avion ucrainean de pasageri s-a prăbușit după decolare

Distribuie prietenilor tai!

Optzeci şi doi de iranieni şi 63 de canadieni se aflau la bordul avionului companiei Ukraine International Airlines prăbuşit miercuri dimineaţă lângă Teheran, a indicat şeful diplomaţiei ucrainene Vadim Pristaiko.
”Avem următoarele informaţii privitoare la ţările de origine ale persoanelor decedate în această catastrofă: Iran 82, Canada 63”, a scris ministrul ucrainean pe o rețea de socializare.
De asemenea, la bord se aflau şi 11 ucraineni (doi pasageri şi nouă membri ai echipajului), zece suedezi, patru afgani, trei germani şi trei britanici, a precizat Pristaiko. Un avion Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines s-a prăbușit azi după decolarea de pe aeroportul din Teheran. Aparatul de zbor a căzut în apropierea aeroportului şi a fost cuprins de flăcări.
Este primul accident fatal din istoria companiei Ukraine International Airlines (UIA). Compania a precizat că aeronava trecuse testul tehnic planificat şi desfăşurat pe data de 6 ianuarie.
Aceasta a anunţat miercuri suspendarea tuturor zborurilor sale către Teheran pe termen nedefinit şi a menţionat că va face tot posibilul pentru elucidarea circumstanţelor accidentului.
De asemenea, UIA a promis că va avea loc o anchetă cuprinzătoare, la care vor lua parte compania producătoare, autorităţile ucrainene şi cele iraniene.

Interesant:   Presedinta Comisiei Europene cere, din nou, primirea Romaniei si a Bulgariei in Schengen. Ne ajuta la ceva aceasta declaratie?
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.