.

Toți cei 39 de oameni găsiți morți într-un camion frigorific sunt chinezi

Distribuie prietenilor tai!

Cei 39 de oameni descoperiți ieri fără viață într-un camion frigorific într-o localitate la est de Londra sunt cetățeni chinezi, a anunțat poliția britanică.

Oamenii legii continuă să îl investigheze pe șoferul camionului, Mo Robinson, un nord-irlandez de 25 de ani, sub acuzația de crimă în cazul celor 8 femei și 31 de bărbați. Ofițerii din brigada de combatere a crimei organizate au cercetat trei proprietăți din Irlanda de Nord pentru a găsi eventuale grupuri de crimă organizată care ar fi avut un rol în acest masacru.

Camionul ar fi ajuns în localitatea Purfleet de pe fluviul Tamisa venind din Zeebrugge, Belgia. Cadavrele au fost descoperite miercuri dimineață la ora 1.40 de echipaje ale ambulanței, în Parcul Industrial Waterglade. Inițial, anchetatorii au spus că TIR-ul ar fi venit din Bulgaria, însă pe parcursul anchetei au modificat informațiile și au precizat că acesta venea din Belgia.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.