.

TOP 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre gama de pardoseli epoxidice

Distribuie prietenilor tai!

Cu siguranta le-ai intalnit, atat in spatiile comerciale, cat si in cladirile de birouri. Sunt la fel de frecvente in constructiile din industria alimentara, in aeroporturi, farmacii sau zone industriale. Pe cat de versatile, pe atat de atractive sunt aceste tipuri speciale de suprafete, denumite „pardoseli epoxidice”.

Chiar daca nu stiai ca se numesc asa, cu siguranta ti le doresti in locuinta sau spatiul care iti gazduieste business-ul. Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceste tipuri de suprafete? Ei bine, le descoperi alaturi de noi, pentru ca specialistii in industrie vin in intampinarea ta cu toate informatiile.

 

Pardoselile epoxidice sunt un exemplu la capitolul „rezistenta”

Pardoselile epoxidice sunt rezistente din absolut toate punctele de vedere. Fac fata cu brio atat socurilor mecanice, cat si socurilor termice. Din acest motiv, au o durata de viata foarte lunga, indiferent de spatiile care le gazduiesc. Aplicabilitatea larga este o dovada a rezistentei sporite, care se manifesta atat in spatii industriale sau office, cat si in cladirile cu scop comercial.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

Pardoselile epoxidice caracteristice sistemului MASTERTOP 1273 dovedesc o rezistenta foarte crescuta la actiunea diversilor agenti chimici, la un nivel ridicat de presiune si de abraziune, dar si la traficul intens. Sunt recomandate de specialisti, indiferent de specificul cladirilor, din prisma acestui aspect practic care defineste acest tip de suprafete industriale.

 

Aceste pardoseli au un aspect deosebit, ce nu poate fi egalat

Pardoselile obtinute din rasini epoxidice nu au concurent la capitolul aspect. Sunt lipsite de imbinari si de rosturi si au o capacitate extraordinara de personalizare. Aplicate in forma lichida, pardoselile se formeaza perfect netede si se adapteaza perfect inclusiv la spatiile cu forme dificile si complexe.

E dovedit: aduc un plus de valoare incaperii, mai mult decat ar putea sa o faca orice artificiu estetic. Si din prisma acestui criteriu, sunt considerate o alegere castigatoare, fara dar si poate. Grosimea varabila caracteristica sistemului MASTERTOP 1273 este un alt avantaj considerabil de care poti sa profiti. Rolul decorativ este pe lista motivelor pentru care acest tip de pardoseli se intalneste inclusiv in cadrul proiectelor rezidentiale.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

 

Implementarea lucrarilor nu implica o investitie exagerat de mare

Daca vei colabora cu firme de top in aplicarea pardoselilor industriale, te vei putea bucura (contrar tuturor aparentelor) nu numai de o calitate fara compromis, ci si de un pret foarte avantajos. Poti sa optezi pentru pardoseli epoxidice si daca ai un buget limitat pentru constructiile tale, pentru ca oferta de pe piata este una competitiva.

Iti recomandam sa alegi o companie cu experienta, care tine pasul cu ultimele evolutii din acest domeniu si poate sa vina in intampinarea ta cu o solutie personalizata la nevoile proiectului tau. Vei vedea ca pardoselile epoxidice sunt solutia castigatoare atunci cand materialele sunt de cea mai buna calitate, iar tehnicile de executie, moderne. Colaboreaza cu specialisti bine pregatiti si vei avea avantaje!

 

Compania cu experienta in lucrarile de pardoseli epoxidice: Pardoseliindustriale.ro

Pardoseliindustriale.ro are un portofoliu extraordinar si vine cu o experienta de peste 10 ani in domeniul pardoselilor.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

Tine constant pasul cu evolutiile din industrie si se foloseste de materiale de ultima generatie in lucrarile de executie pentru pardoseli industriale. Printre clientii lor se numara: Carrefour, Erebus, Fabrica Alka, Hilton.

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.