.

Teroriștii palestinieni amenință concursul Eurovision cu atacuri

Distribuie prietenilor tai!

Activiștii palestinieni din Gaza au amenințat cu atacuri cu rachete concursul de muzică Eurovision, care va avea loc în luna mai în Israel, dac[ autorit[‘ile israeliene nu vor ajunge la o înțelegere cu gruparea Hamas și să ridice blocada din jurul Gaza, a anunțat postul de televiziune israelian Channel 20. Teroriștii palestinieni au distribuit și un videoclip pe rețelele de socializare în care sugerează că vor ataca cu rachete concursul Eurovision, cu mesajul, în arabă și ivrit: “Sunteți invitați la marele eveniment”.
“Nu sărbătoriți și dansați când sunt două milioane de locuitori ai Gaza care suferă. Dacă vreți să sărbătoriți, ridicați blocada și ajungeți la un acord”, se mai spune în mesaj. Concursul Eurovision are loc în ziua Nakba, care comemorează exodul palestinienilor după războiul de independență al Israelului din 1948. Eurovision începe pe 14 mai și se încheie pe 18 mai, la Tel Aviv.

Interesant:   Cum ajunge combustibilul rusesc in Europa, in pofida sanctiunilor
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.