.

etoro

Tenismena Iastremska, depistata cu substante interzise

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ucraineanca Dayana Iastremska, numarul 29 WTA, a fost suspendata provizoriu. Agentia Mondiala Antidoping a identificat in proba ei de urina o substanta anabolizanta.

Dupa analizarea probei de urina data in afara competitiei, Agentia Mondiala Antidoping a anuntat ca a fost depistat mesterolon, un agent anabolizant.

Tenismena din Ucraina e una dintre cele mai promitatoare jucatoare din circuitul WTA. ”Iastremska e acuzata de ncalcarea regulilor antidoping, conform articolului 2.1 – prezenta unei substante interzise – si a fost suspendata provizoriu incepand cu 7 ianuarie” – precizeaza Federatia Internationala de Tenis.

Jucatoarea neaga ca ar fi folosit substante care sporesc performantele si crede ca testul pozitiv e rezultatrul unei contaminari a probei date de ea in luna noiembrie.

“A fost detectata o concentratie foarte mica de metabolit al mesterolonei. Fiind vorba de o concentratie scazuta si tinand cont de toate celelalte teste care au iesit negative, am fost anuntata ca e posibil ca proba sa fi fost contaminata” – a explicat Dayana Iastremska. Prezenta sa la Australian Open este sub semnul intrebarii.

Interesant:   Japonezii vor amanarea Olimpiadei

Tenismena precizeaza, intr-o postare pe Twitter, ca se sfatuieste cu echipa ei asupra cailor de a ataca suspendarea. De altfel, ea poate contesta deciziei Agentiei Antidoping. “Fiti siguri ca sunt ferm hotarata sa fac totul pentru a-mi apara reputatia” – a scris sportiva fanilor ei de pe Twitter.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.