.

Tendințele Smart Home 2023: Tot ce prezicem pentru următoarele 12 luni

House living smart home
Distribuie prietenilor tai!

Pe măsură ce am intrat in noul an, este util (și distractiv) să ne uităm la ceea ce ne putem aștepta de la 2023. Am urmărit îndeaproape tendințele emergente și, în perspectiva lunilor următoare, există câteva lucruri care ies în evidență ca zone principale pentru creștere. Desigur, unele sunt continuări ale tendințelor din 2022, în timp ce altele sunt inovații proaspete care își pot găsi drumul în casele noastre.

Cele mai mari evenimente tehnologice din lume au loc în primele luni ale anului, iar mărcile le vor folosi ca locații pentru a-și prezenta cele mai recente gadgeturi. Dar, pe măsură ce ne-am luat rămas bun de la 2022 și ne uităm la un an nou proaspăt, am dezvăluit predicțiile mai jos.

1.SMART TECH CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎMPREUNĂ

Cea mai mare veste din 2022 a fost apariția Matter 1.0 ca o modalitate viabilă prin care dispozitivele noastre de casă inteligente ar comunica în sfârșit între ele. Dacă aveți diverse gadget-uri care rulează pe Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit sau o altă platformă terță parte, atunci veți ști importanta de a avea diferite platforme care rulează una lângă alta, dar niciodată împreună într-un mod care să aibă sens.

Interesant:   De ce NU ar trebui să folosești căști de copiat

Matter va schimba asta, cu toate platformele majore de casă inteligentă căzând de acord asupra unui „limbaj” comun care va permite soneriei, difuzoarelor, televizoarelor și becurilor noastre să funcționeze perfect împreună. Nu mai deschideți 3-4 aplicații doar pentru a crea o rutină de noapte. Tehnologia este încă în curs de dezvoltare, dar ne putem aștepta ca modul în care interacționăm cu casele noastre inteligente să se schimbe până la sfârșitul anului 2023.

  1. SOLUȚII PENTRU ECONOMIE

Din păcate, îngrijorările noastre legate de costul vieții nu duc nicăieri în 2023, dar, din fericire, numeroase soluții de smart home promit să reducă costurile în domeniile vieții noastre de zi cu zi. Acește soluții de rezolvare a problemelor includ, dar nu se limitează la acestea, cele mai bune termostate inteligente, care fac încălzirea caselor noastre mai eficientă și automatizată.

Previzăm că cei care nu s-au aruncat deja în încălzirea inteligentă o vor face probabil în anul următor, iar prizele smart, întrerupătoarele smart și becurile smart sunt, de asemenea, candidați principali pentru creștere datorită posibilităților lor de economisire a energiei. În timp ce creșterea costurilor este o veste proastă pentru cei mai mulți dintre noi, ele pot împinge mulți oameni spre case mai moderne și mai inteligente.

  1. TEHNOLOGIE PE CARE NU O PUTEȚI VEDEA
Interesant:   Canapea verde în rol principal - modalitatea pentru un living familiar

Indiferent ce lucru nou uimitor dezvăluie lumea tehnologiei, cei pasionați de design interior vor opta întotdeauna pentru ceva frumos decât pentru ceva inestetic – indiferent cât de bun ar promite să fie. Din fericire, multe companii creează acum tehnologie care este atât funcțională, cât și care arată uimitor în casă.

O modalitate de a face acest lucru este ascunderea tehnologiei în mobilier sau chiar în construcția casei, ceea ce înseamnă că nu ești blocat să încerci să găsești un loc pentru difuzorul acela gros sau să încerci să ascunzi un televizor uriaș cu mai multe cabluri.

  1. SOLUȚII DE SĂNĂTATE ȘI SOMN

Sănătatea mintală și bunăstarea generală continuă să fie domenii în care tehnologia casei inteligente a prosperat, cu capacitatea sa de a trece peste copleșirea generală a vieții moderne prin simplificarea rutinelor, corectarea ritmurilor circadiene, punând instrumente de meditație în palma mâinilor noastre și, în general, făcând viata putin mai usoara.

Nu vedem ca acest lucru sa se întâmple în 2023, deoarece stresul și tensiunile din ultimii câțiva ani continuă să persistă. Fie că este vorba despre tehnologia somnului, precum cele mai bune lumini de trezire, purificatoare de aer care promit să ne facă casele locuri mai sănătoase, sau antrenori personali încorporați în bicicletele și televizoarele noastre, gadgeturile noastre vor să ne simțim mai bine.

  1. MAI MULTE GADGET-URI PENTRU BUCĂTARIE INTELIGENTĂ
Interesant:   Trăiește Istoria la Hotel Aura Unirii: O Oază de Relaxare Lângă Cetatea Alba Carolina

Dintre toate locurile din casă care pot beneficia de tehnologia smart home, bucătăria trebuie să fie cea mai mare. Companii precum Samsung se concentrează pe această nevoie de câțiva ani, dar aparatele inteligente de bucătărie devin acum din ce în ce mai variate și mai accesibile. Ne așteptăm ca 2023 să vadă un boom în lucruri precum ceainice inteligente, friteuze inteligente și articole chiar mai mari, cum ar fi frigiderele și cuptoarele.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.