.

Taxele pentru permise și taloane nu se mai plătesc cash la ghișeele DRPCIV

Distribuie prietenilor tai!

Vești bune pentru șoferii care stăteau la cozile de ghișeele Direcției Regiei de Permise și Înmatriculări auto. Taxele pentru permise și taloane auto nu se mai plătesc de la 1 octombrie în numerar la ghișeele Direcției Permise și Înmatriculări, pentru că plata se efectuează direct într-un cont special. Măsură este valabilă în București, în județul Ilfov și în toate sediile principale din municipiile reședință de județ, potrivit reprezentanților Direcției Permise și Înmatriculări.  Astfel, taxele se vor achita exclusiv în cont BCR, beneficiară fiind Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, sistemul național electronic de plată online, prin ghișeul.ro, mandat poștal, alte mijloace de plată prevăzute de lege și, în viitor, sunt inițiate demersuri pentru montarea la sediile serviciilor publice comunitare de POS-uri, pentru veni în sprijinul cetățeanului.Totuși, taxele pentru plăcuțele de înmatriculare și numere preferențiale pot fi plătite în continuare în numerar la ghișeu.

Interesant:   Democratii rasufla usurati: Biden s-a retras din cursa pentru un nou mandat la Casa Alba

Un caz special este însă la Sibiu, unde activitatea Direcției este suspendată după ce un salariat a fost depistat cu noul coronavirus. “Vă informăm că astăzi, 30 septembrie a.c., un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Instituţia Prefectului – judeţul Sibiu a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2. Direcţia de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică identificând un număr de 27 de contacţi de serviciu, dintre care 20 lucrează în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, 6 în cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Sibiu, 1 în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu. Pentru toţi cei 27 de contacţi s-a dispus testarea SARS-CoV-2. În scopul prevenirii răspândirii virusului şi protejării cetăţenilor beneficiari ai serviciilor noastre, activităţile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulaţie şi examinare practică în vederea obţinerii permisului de conducere, vor fi suspendate până la venirea rezultatelor testării”, se precizează în comunicatul Prefecturii Sibiu.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

comunicat 28.09.2020 plata tarife

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.