.

Tatal Alexandrei crede ca fata traieste

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In prima declaratie dupa tragedia care a lovit familia Macesanu, tatal Alexandrei spune ca nu si-a pierdut speranta si crede ca fata este inca in viata.

Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, a fost rapita, violata si posibil ucisa de Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal. Initial, barbatul a spus ca nu o cunoaste pe Alexandra, apoi a marturisit ca a omorat-o, dar cadavrul fetei nu a fost gasit. Circula ipoteza ca adolescenta ar fi in viata si ar fi cazut victima traficantilor de carne vie, care rapesc fete si le trimit la prostitutie in strainatate.

„Fac apel catre cei care au luat-o, sa o aduca” – a declarat Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, in prima lui iesire in presa. El este increzator ca fiica lui traieste si ca anchetatorii o vor gasi. „ Asa imi spune inima, si mie si sotiei. Asteptam din moment in moment sa o aduca acasa. Noi credem ca va fi bine”, marturiseste tatal fetei.

Interesant:   Proiect pentru sterlizarea gratuită a câinilor și pisicilor

Pe 24 iulie, Alexandra Macesanu a plecat cu o ocazie din comuna ei, Dobrosloveni, spre Caracal. S-a urcat in masina lui Dinca, iar psihopatul a dus-o la el acasa, a sechestrat-o si a violat-o. Fata a reusit sa sune a doua zi la 112, dar a fost localizata tarziu, iar politia a intrat peste Dinca de abia dupa 19 ore. La 2 zile de la arestare, Dinca a declarat ca a omorat-o si a ars-o. In curtea lui au fost gasite oase umane calcinate si dinti, insa analizele ADN mai dureaza. Expertii spun ca, daca oasele au fost arse, nu se poate recupera material ADN de calitate, intrucat ADN-ul nu rezista la temperaturi mari.

Dinca a fost adus la Jilava

Joi seara, Dinca a fost adus la penitenciarul Jilava, unde va fi expertizat psihiatric si va fi audiat de DIICOT.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.