.

Sunt multe motive pentru care sa alegeti confortul unui apartament!

img1
Distribuie prietenilor tai!

Craiova, un oras in continua dezvoltare, ofera locuitorilor sai locuri de munca, parcuri frumos amenajate si apartamente Craiova in cartierul presidentresidence.ro, situat pe artera principala a orasului. Cumparatorii care aleg sa locuiasca in acest cartier rezidential sunt aproape de Mall Electroputere, farmacii, spital, statii de autobuz, supermarketuri si multe alte facilitati. In plus, zona este foarte sigura si a fost considerata dintotdeauna un cartier select!

Unul dintre principalele motive pentru a va muta intr-un apartament este usurinta intretinerii. Cand nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intretinerea proprietatii, lista voastra de lucruri de facut este inexistenta.

Proprietatea aduce responsabilitatea pentru toate reparatiile, lucrarile in curte, intretinerea preventiva si costurile aferente. Chiar daca aveti pe cineva care se ocupa de asta pentru voi, totusi trebuie sa platiti o taxa uriasa pentru a termina munca.

Cand locuiti intr-un apartament, nu trebuie sa va faceti griji. Indepartarea zapezii, lumina pe casa scarii sau repararea unui acoperis care curge este responsabilitatea personalului din administratie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati telefonul si sa sunati la administratorii proprietatii daca exista o problema. In plus poti alege chiar sa stai in chirie și astfel vei scapa de multe cheltuieli

In timp ce multi oameni sustin ca a palti chiria unui apartament este uneori o corvoada mai mare decat plata unui credit ipotecar, ei nu privesc imaginea de ansamblu. O ipoteca nu este singura cheltuiala atunci cand te muti intr-o casa. Exista impozit pe proprietate, asigurare,  plus un avans considerabil. Apoi luati in considerare facturile mai mari la utilitati. Costa mai mult sa incalziti si sa raciti o casa mare, sa udati curtea si sa platiti pentru intretinerea ei.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Mutarea intr-un apartament necesita doar o mica taxa de depozit. Asigurarea chiriasului este o fractiune din asigurarea proprietarului si nu exista nicio cheltuiala lunara de intretinere. In plus, factura la utilitati este redusa.

Asadar, trebuie sa recunoastem ca a detine o casa aduce cu sine responsabilitatea pentru toate reparatiile, lucrarile in curte, intretinerea preventiva si costurile aferente.

Cand luati in considerare avantajele si dezavantajele unui apartament versus casa, siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate. A locui intr-o locuinta cu mai multe unitati ofera un plus de securitate pe care nu o poti gasi intr-o casa individuala.

Multe complexe de apartamente au comunitati inchise, acces controlat, camere de securitate si protectie suplimentara impotriva incendiilor.

Apropierea vecinilor este, de asemenea, un mare beneficiu de siguranta. Sunt mai capabili sa auda daca se intampla ceva, sa observe daca ceva pare iesit din comun si asa mai departe. Facilitatile care vin cu locuitul intr-un apartament sunt greu de depasit. Avand  spatii de recreere si comoditate chiar in fata usii voastre, apartamentele ofera multe avantaje pe care nu le puteti gasi in majoritatea caselor individuale, In plus, in cartierele rezidentiale vei gasi locuri de joaca, centre de fitness, case inteligente automate si piscine, iar acestea sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le vei intalni aici. In timp ce poti construi caracteristici ca acestea intr-o casa, costul poate fi inaccesibil pentru majoritatea bugetelor.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Facilitatile mai unice ale proprietatii sunt cinematografe, saloane, trasee de drumetii, spa pentru animale de companie si parcare subterana incalzita. Este o viata modernizata, totul fara a fi nevoie sa platesti o factura foarte mare.

Caracteristicile de siguranta sporite fac ca locuitul in apartament sa fie perfect pentru cei care locuiesc singuri, familiile cu copii, persoanele in varsta sau cei care doresc doar liniste sufleteasca.

Un lucru de care cei mai multi dintre noi par sa nu avem niciodata suficient (in afara de bani!) este timpul. Orice poti face pentru a gasi mai mult timp in zi merita si asta va va oferi locuitul in apartament.

Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intretinerea curtii sau la repararea lucrurilor in jurul casei. Daca locuiti intr-un complex mai aproape de locul de munca, va reduceti naveta.

Toate acestea elibereaza timp pretios. Weekend-urile voastre sunt perfecte si mai libere pentru a le petrece cu familia sau facand activitatile care va plac.

Desi puteti oricand sa castigati mai multi bani, nu puteti recupera timpul. A avea un stil de viata care va ofera cadou timpului este nepretuit. Desi o comunitate apropiata se poate intampla intr-un cartier de locuinte, oportunitatile pentru aceasta intr-un complex de apartamente sunt mai mari. Avand in apropierea vecinilor vostri si oportunitati ample de a petrece timp impreuna, locuinta in apartament creeaza o comunitate mai apropiata.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Chiar daca locuiti aproape de vecini, multe ansambluri de apartamente vor duce comunitatea cu un pas mai departe. Facand petreceri in apartament, le oferiti tuturor sansa de a se intalni si de a se cunoaste.

In plus, intalnirea la centrul de fitness sau la alte facilitati creeaza mai multe oportunitati de a va cunoaste vecinii. Alaturi de beneficiile financiare ale locuitului intr-un apartament vine si oportunitatea de a economisi pentru viitor.

Costul administrarii unei case face mai dificil sa economisiti pentru o „zi ploioasa”. Cand cheltuielile voastre sunt mai mici prin faptul ca locuiti intr-un apartament, puteti economisi mai multi bani.

Asta va deschide o lume cu totul noua de posibilitati. Indiferent daca vreti sa va trimiteti copiii la facultate, sa calatoriti mai mult sau sa economisiti pentru pensie, locuitul in apartament va va pune pe linia de plutire din punctul de vedere al realitatii financiare. Aceste apartamente din Craiova sunt destinate celor care doresc un stil de viata confortabil, siguranta si o locatie selecta unde sa se retraga sau sa isi creasca copii.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.