.

Sume uriase de bani, lingouri de aur si… peruci; ce s-a gasit acasa la Prigojin

Distribuie prietenilor tai!

Capetenia mercenarilor rusi din grupul Wagner, Evgheni Prigojin, traia in lux si opulenta. Cel putin asa sustine postul TV de stat din Rusia.

Intr-un reportaj care l-a infieriat pe Prigojin, au fost prezentate imagini din interiorul uneia dintre locuintele lui Prigojin. Este vorba mai exact despre somptuoasa resedinta din Sankt Petersburg. Prigojin a incercat sa dea o lovitura institutiilor de forta de la Moscova, nemultumit de deciziile luate de lideri in privinta razboiului din Ucraina. Seful mercenarilor Wagner, care a repurtat destule victorii pe frontul din Ucraina, nu urmarea debarcarea lui Vladimir Putin, ci doar a sefilor militari.

Teancuri de milioane de ruble si dolari, lingouri de aur , peruci , zeci de arme

Serviciile de securitate ale Rusiei – FSB – au facut raiduri la casele lui Prigojin, dupa ce acesta ar fi cazut in dizgratie, din cauza incercarii de a da o lovitura de forta in cercurile puterii de la Moscova.  Resedinta din Sankt Petersburg era, practic, un orasel in miniatura. Prigojin avea helioport, piscine, sala cinema, dar si incaperi medicale, ca de spital, inclusiv unitate de Terapie Intensiva. S-au gasit inclusiv … peruci, pe care Prigojin le folosea pentru a se deghiza in timpul operatiunilor militare pe care le-a condus in Africa, unde mercenarii sai sunt foarte activi. De asemenea, au fost gasite documente de identitate pe zeci de nume si pasapoarte cu identitati diferite, toate apartinand liderului Wagner.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Multi jurnalisti independenti din Rusia afirma ca tevatura din jurul lui Prigojin si asa-zisa tentativa de lovitura de palat ar fi doar o manevra a Kremlinului pentru a distrage atentia rusilor de la adevaratele probleme ale tarii.

Fost bucatar al lui Putin, Prigojin s-a imbogatit inimaginabil din misiunile indeplinite de mercenarii sai in diverse colturi ale lumii, cu precadere in tari africane.

Manuela

sursa foto: New York Post

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.