.

Sud-coreenii au dubii ca dictatorul Kim Jong-Un ar fi pe moarte

Distribuie prietenilor tai!

O publicatie din Coreea de Sud anunta ca liderul de la Phenian ar fi fost operat pe cord si ar fi intrat in coma. Guvernul sud-coreean spune insa ca, potrivit informatiilor pe care le are din surse ale serviciilor secrete, la Phenian nu se inregistreaza nimic deosebit.

Stirea ca dictatorul nord-coreean ar fi pe moarte a fost lansata de un site din Coreea de Sud, de care se ocupa exilati nord-coreeni; de mai multe ori, acest site a dat informatii care apoi nu s-au verificat. Exilatii nord-coreeni spun ca liderul de la Phenian ar fi fost operat pe cord si a intrat in coma, iar in prezent ar fi in moarte cerebrala.

Serviciile de informatii din Coreea de Sud, de regula bine informate legat de ceea ce se intampla in nordul peninsulei Coreene, nu au niciun fel de semnale ca la Phenian ar fi ceva in neregula. Surse de la Seoul afirma ca monitorizeaza atent situatia, ca de obicei, dar pana acum nu exista niciun indiciu legat ca starea de sanatate a lui Kim Jong-Un s-ar fi deteriorat, dar ca, intr-adevar, asa cum se stie de ceva vreme, liderul de la Phenian are probleme de sanatate.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Kim Jong-Un, marele bolnav al planetei

Zvonurile despre inrautatirea starii de sanatate a lui Kim Jong-Un apar periodic, tinand cont ca este obez si fumeaza extrem de mult. Faptul ca pe 15 aprilie nu a participat la festivitatile dedicate zilei de nastere a bunicului sau, Kim Ir Sen, au alimentat zvonurile ca dictatorul ar fi grav bolnav. Kim Jong Un a aparut in public, ultima oara, pe 11 aprilie.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.