.

Succes românesc la tenis de masă, la Jocurile Europene

Distribuie prietenilor tai!

Victorie mare a jucătorilor români de tenis de masă Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs la Jocurile Europene care se desfăşoară la Minsk, în Belarus. cei doi jucători de tenis s-au calificat în finala probei de dublu mixt după ce au trecut de francezii Tristan Flore/Laura Gasnier cu scorul de 3-2 (11-13, 11-8, 10-12, 11-6, 11-8).
În finala care este programată în această seară de la ora 19 ora României, Ionescu şi Szocs vor înfrunta câştigătorii din cealaltă semifinală, care îi opune pe slovacii Lubomir Pistej/Barbora Balazova şi pe germanii Patrick Franziska/Petrissa Solja.
Medaliaţii cu aur vor obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Aceasta este a şasea medalie a delegaţiei României la Minsk.
România a cucerit până acum cinci medalii la Minsk, una de aur prin Laura Georgeta Coman, în proba de puşcă aer comprimat 10 m, una de argint prin Dacian Barna şi Andreea Bogati în proba de perechi mixte din concursul de gimnastică aerobică, şi trei de bronz, toate la sambo, prin Daniela Poroineanu (cat. 56 kg), Anda Mihaela Vâlvoi (cat. 64 kg) şi Alina-Petronela Păunescu (cat. +80 kg).
România participă cu 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk, programate între 21 şi 30 iunie. Reprezentanţii României vor concura la toate cele 15 sporturi şi discipline sportive din program: atletism, baschet 3×3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică – artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte – feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul.
Rezultatele obţinute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu acul şi tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice – Tokyo 2020.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.