Stii cat de importanta este prezenta online, dar nu ai bani pentru site? Vezi solutia!

credit rapid pentru afaceri
Distribuie prietenilor tai!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Piata de comert electronica a devenit un „must have” pentru orice societate comerciala care doreste sa isi mareasca profitul. Numarul persoanelor care au inceput sa prefere cumparaturile online si plata cu cardul s-au dubluat de la an la an, iar statisticile la nivel european demonstreaza ca achizitiile online sunt cheia de succes a unei afaceri, mai ales cele la inceput de drum.

Valoarea vânzărilor online va atinge 5,5 miliarde de euro în 2020, în creştere cu 28% faţă de 2019. Exemplul cel mai bun este ziua de 13.11.2020, cunoscuta de toata lumea drept Black Friday, moment asteptat de toti cei care doresc sa cumpere sute de obiecte la preturi reduse din mediul online.

Aceasta crestere exploziva a comenzilor online de pe site-uri si platforme de socializare se poate datora increderii acordate de consumatori si dorintei acestora de a alege un stil de viata digitalizat si cat mai comod. Asa ca micile intreprinderi precum si marile companii trebuie sa se reprofileze si sa aiba o prezenta online cat mai impunatoare pentru ca oamenii sa se indrepte spre produsele comercializate.

Interesant:   Portugalia, cea mai gravă criză economică din ultimii 85 de ani

Prezenta online a afacerilor a fost un subiect intens discutat si in contexul pandemiei actuale de COVID-19, deoarece publicitatea online despre serviciile oferite s-a facut inca din martie 2020. Trebuie sa se includa si deschiderea posibilitatilor de livrare si cumparare a produselor de peste granite, dar cum totul are un pret, afaceristii vor lua in calcul campanii de promovare cat mai creative si costisitoare.

Cum se preconieaza viitorul afacerilor online?

Asadar, se poate afirma ca mediul afacerilor si-a extins aria obisnuita, iar multi dintre actionari si oameni de afaceri deja se gandesc sa-si mute ideea in totalitate in mediul online. O buna parte reflecta la cat de greu ar fi sa deschizi o afacere exclusiv online si care ar fi beneficiile acesteia.

La un simplu „search” pe internet, se poate citi ca afacerile se bazeaza in principal pe spatial strategic al intreprinderii, pe rapiditatea si calitatea serviciilor oferite, disponibilitatea pentru nevoile clientilor si tipul de public caruia se adreseaza produsele. Oare afacerile online indeplinesc aceste criterii? Raspunsul este pozitiv. Afacerile online au urmatoarele beneficii:

 • se adreseaza unui public larg de clienti datorita firmelor de curierat pe raza intregii tari;
 • deschiderea magazinului nu implica automat o locatie la vedere ci un site bine pus la punct;
 • introducerea unui call center care sa raspunda nevoilor clientilor zi si noapte;
 • cheltuieli mai mici pentru intretinere si promovare gratie platformelor gratuite.
Interesant:   România trebuie să renunțe la cărbune până în 2025

Se poate investi in afaceri online cu ajutorul unui credit IFN online?

Cu siguranta, da! Lasand la o parte noua moda a populatiei de a prefera cumparaturile online si aduse la usa locuintei in detrimentul unui drum obositor catre magazinele fizice, afacerile online sunt ideale pentru studentii abia iesiti de pe bancile facultatilor care nu au sume extraordinar de mari de investit si nici salarii care sa le pemita sa acceseze un imprumut bancar, iar aici intervine cea mai buna solutie, un credit IFN online.

Mai pe inteles tuturor, creditele nebancare se aseamana intr-o oarecare masura cu creditele bancare obisnuite. Diferenta importanta intre cele doua este suma pe care o poate imprumuta studentul. Pe langa faptul ca este o solutie rapida si facila de a accesa o suma de bani fara sa aiba giranti sau garantii, Institutiile Financiare Nebancare isi desfasoara activitatea in mod legal si au avut succes de-a lungul timpului, excluzand un proces lung de asteptare a accesarii banilor doriti.

Interesant:   Creditul. Ajutor sau pericol?

Potrivit CreditRapid.ro, IFN-urie pot aproba sume cuprinse intre între 500 lei şi 20.000 lei. Pe baza unei consilieri adecvate de catre agentul bancar, studentul va beneficia oricand de aceste sume in caz de urgente sau in cazul acesta, deschiderea unei afaceri profitabile in mediul online.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.