.

Sporturi pe care le poți urmări online și pe care poți paria, dincolo de fotbal

Sports tools
Distribuie prietenilor tai!

Mediul online ne oferă în prezent acces la transmisiuni live sau înregistrate din aproape orice sporturi, din fel de fel de competiții de pe glob. Fotbalul rămâne cel mai popular sport în România și chiar la nivel european, ceea ce se poate observa inclusiv la pariuri online. Însă pasionații de pariuri sportive își pot testa norocul și intuiția nu doar la fotbal. Get’s Bet, operator de pariuri online licențiat în țara noastră de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, deci unde jocul este 100% sigur și 100% legal pentru cei cu vârsta de peste 18 ani, propune în oferta sa numeroase evenimente pe care se poate paria, din o mulțime de sporturi.

Dincolo de fotbal, cele mai multe opțiuni sunt din tenis și baschet. În România, tenisul a devenit din nou unul dintre sporturile cele mai urmărite, pe măsură ce sportivi români au reușit să obțină rezultate de top. Aici, nu putem omite numele Simonei Halep, vedeta din tenisul românesc cu cele mai multe rezultate fantastice în ultimii ani. Chiar în luna noiembrie, se joacă Turneul Campioanelor la tenis la Guadalajara și Turneul Campionilor la tenis la Torino.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Alte sporturi regăsite cu multe opțiuni de pariuri online în oferta actuală a agenției Get’s Bet sunt hochei pe gheață, fotbal american, handbal, volei, tenis de masă și…golf. Iată că acest sport exclusivist poate capta așadar și interesul românilor. Alte idei de sporturi care se pot urmări online și pe care se poate paria? MMA (arte marțiale mixte), baseball, box, crichet, darts, futsal, rugby, snooker și biliard, șah, sporturi cu motor.

Există și sporturi mai puțin cunoscute, dar care pot fi astfel descoperite la o simplă căutare a detaliilor pe internet. Un exemplu în acest sens ar fi padelul, un sport care se joacă cu racheta, în general la dublu pe un teren închis cu aproximativ 25% mai mic decât dimensiunea unui teren de tenis. În SUA și Canada, o variantă diferită este sportul numit paddle tennis.

Un alt sport probabil foarte puțin cunoscut românilor, dar pe care se poate paria online: bandy. Acesta este un sport de iarnă jucat între echipe, asemănător cu hocheiul pe gheață, dar care are regulamentul aproximativ identic cu cel al fotbalului. O variantă aparte de hochei este floorball, de asemenea prezent în oferta operatorului Get’s Bet.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

La capitolul sporturi, se mai poate paria pe evenimente din categoria E-Sports, foarte numeroase oricând. În plus, merită amintite opțiunile de pariere pe categoria de evenimente politice de importanță mondială. În caz că nu știați, se poate paria deja pe rezultatele alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii din anul 2024! Până la urmă, politica și sportul se aseamănă în multe privințe – adversități, orgolii, echipe, suporteri.

Cei care sunt pasionați de pariuri sportive, online sau offline, nu trebuie să uite principiile de bază pentru această activitate de divertisment. Pe scurt, este nevoie de echilibru și responsabilitate, fără excese în ceea ce privește timpul și sumele de bani alocate. Ca formă de distracție, pariurile trebuie să fie doar o componentă a hobby-urilor alese pentru timpul liber.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.