.

Socant! Si-a scos 6 coaste pentru a arata ca Femeia Fantastica

Distribuie prietenilor tai!

Este incredibil ce fac femeile ca sa aiba toti barbatii la picioare. Acesta este cazul unei tinere de 27 de ani, care a ales sa isi scoata 6 coaste. Ea si-a dorit dintotdeauna sa arate ca Femeia Fantastica si a ales sa faca aceasta interventie, extrem de dificila.

Pixee Fox a cheltuit o avere pe o interventie chirurgicala foarte dificila. Interventia care a presupus scoaterea a 6 coaste a costat-o nu mai putin de 500.ooo de lire. Pixee si-a dorit sa arate precum Femeia Fantastica, iar ce a iesit la final intrece imaginatia oricarui barbat.

Tanara, in varsta de 27 de ani, a declarat cu zambetul pe buze ca se considera un pionier in aceasta industrie a infrumusetarii si pana acum este singura femeie care a ales sa isi scoata 6 coaste.

Ma consider un experiment în carne şi oase. Practic, sunt un pionier in industria frumusetii. M-am nascut ca sa fortez limitele chirurgiei estetice, sunt singura femeie care si-a scos sase coaste“, a declarat Pixee.

Interesant:   Directoarea generala a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Oana Sivache, plasată sub control judiciar

La finalul interventiei, Pixee a purtat un corset special care ii micsoreaza talia pana la 41 de cm. In acest moment, recordul pentru cea mai mica talie este de 38 cm, iar tanara a spus ca va face orice este nevoie pentru a bate recordul.Corsetul se simte ca o colivie ce ii protejeaza organele, dupa cum precizeza tanara.

Pixee este de profesie electrician si au fost numeroase semne de intrebare cu privire la potenta financiara a tinerei. Dupa aceasta interventie, tanara are parte de faima pe retelele de socializare, acolo unde isi incanta fanii cu numeroase poze scotand in evidenta talia de Femeie Fantastica.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.