.

Sir Paul McCartney va lansa o carte de bucate

Distribuie prietenilor tai!

Celebrul cântăreț britanic Sir Paul McCartney, fostul membru fondator al formației The Beatles, va lansa în luna iunie o carte cu reţete vegetariene create de Linda, prima soţie a artistului britanic, informează presa de la Londra.

“În urmă cu mulţi ani, înainte ca oricine altcineva să aibă ideea de a aborda tematici precum sănătatea şi bunăstarea animalelor, Linda a deschis calea către vegetarianism, vorbindu-le oamenilor despre acest regim alimentar şi promovându-l”, a declarat starul britanic într-un mesaj publicat vineri pe contul lui de Instagram.

Alături de “reţete sănătoase şi gustoase”, acea carte va conţine şi o serie de fotografii şi poveşti de familie, a adăugat Paul McCartney.

Muzicianul britanic, acum în vârstă de 78 de ani, a publicat totodată o fotografie care îl arată alături de fiicele sale, Mary, în vârstă de 51 de ani, şi Stella, în vârstă de 49 de ani, cu care a colaborat la realizarea cărţii, al cărei titlu va fi “Linda McCartney’s Family Kitchen”.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Lansarea, în iunie

Noul volum va fi lansat la sfârşitul lunii iunie în librăriile din Marea Britanie și în cele online, de unde va putea fi achiziționată de către amatorii de gătit din întreaga lume.

Paul McCartney, membru al celebrei trupe britanice The Beatles, s-a căsătorit cu fotografa americană Linda Eastman în 1969, la Londra.

Linda a făcut campanie pentru protejarea animalelor şi a devenit o vegetariană devotată acestei cauze. Prima ei carte de bucate, dedicată burgerilor vegetali, a apărut pe piaţă în 1991.

Linda McCartney, care a fost căsătorită timp de aproape 30 de ani cu Paul McCartney, a murit la vârsta de 56 de ani din cauza unui cancer, în 1998.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.