.

Simona Halep a pierdut la Miami și a ratat ocazia de a deveni nr.1 mondial

Distribuie prietenilor tai!

Simona Halep a fost învinsă în semifinalele turneului de la Miami în două seturi, 7-5, 6-1, de cehoaica Karolina Pliskova.
Jucătoarea de tenis din România a cedat după o oră şi 14 minute în partida întrerupt[ de mai multe ori din cauza ploii, Halep a ratat, astfel, ocazia de a reveni pe prima poziţie a clasamentului WTA, pe care a pierdut-o în luna ianuarie în fața japonezei Naomi Osaka. Potrivit calculelor, pentru Halep ar fi fost suficientă calificarea în finală pentru a reveni pe primul loc în lume.

În primul set, Simona Halep a condus cu 5-3, dar apoi a pierdut nu mai puţin de nouă ghemuri consecutive, și a fost condusă cu 5-0 în al doilea set. Printre altele, jucătoarea din România a avut un serviciu slab, cu 47% reușită la primul şi tot atât cu al doilea.

În vârstă de 27 de ani, Simona Halep conduce cu 7-3 în meciurile directe cu Pliskova. În urma participării la turneul din Florida, Simona Halep a primit un cec de 354.000 de dolari şi 390 de puncte WTA.
Karolina Pliskova va juca finala de la Miami cu australianca Ashleigh Barty, cap de serie numărul 12, care a învins-o în cealaltă semifinală  pe estoniana Anett Kontaveit cu 6-3, 6-3.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.