.

Siba, incoronata regina frumusetii canine

Distribuie prietenilor tai!

Siba, un pudel negru, cu blana stilata, aranjata extrem de elegant, a castigat titlul de cel mai frumos caine din lume.

A fost o concurenta acerba la competitia de  trei zile, gazduita de Madison Square Garden, din New York. Au participat nu mai putin de 2600 de caini, care mai de care mai ferchezuit si mai destept. Nu a contat numai frumusetea, ci si “coafura” si atitudinea. Este pentru a zecea oara cand un pudel castiga o competitie canina Westminster Club. Concursul a ajuns la cea de a 144-a editie.

Pentru a realiza complicata coafura a pudelului Siba a fost nevoie de 4 ore. Stapana ei spune insa ca doar la concursuri o infrumuseteaza. Acasa, Siba, in varsta de 3 ani, e un caine obisnuit: alearga prin gradina, se joaca non-stop, “e o mica huliganca” – a povestit stapana invingatoarei de la Madison Square Garden.

La competitiile Westminster, castigatorii nu sunt recompensati cu premii in bani, desi stapanii cheltuiesc sute de mii de dolari pentru ca animalul lor de companie sa arate la superlativ si sa fie in cea mai buna forma la spectacol. Premiul consta intr-un un bol de argint, contracte profitabile de reclama si reproducere si, nu in ultimul rand, faima.  Dupa ce a fost incoronata regina frumusetii, Siba a fost invitata in platouri de televiziune si redactiile publicatiilor prestigioase, pentru o campanie binemeritata de PR.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.