.

Sfidarea lui Liviu! Viorica Dăncilă refuză să mai fie marioneta lui Dragnea!

Distribuie prietenilor tai!

Declaraţii tot mai curajoase ale premierului Viorica Dăncilă, prin care vrea să arate că se delimitează de linia politică trasată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Dăncilă a declarat azi, în timpul unei vizite în Bacău, că se va duce duminică să voteze la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis, în aceeaşi zi cu alegerile pentru Parlamentul European. O decizie care contravine politicii lui Liviu Dragnea, care a cerut boicotarea referendumului pe care şeful statului l-ar folosi ca o armă electorală contra sa. Viorica Dăncilă şi-a motiva decizia de a participa la referendum prin faptul că este o susţinătoare a statului de drept şi al independenţei justiţiei.
“Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României (…) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor”, a declarat Viorica Dăncilă.
Mai mult, conştientă că a intrat în conflict de opinie cu Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a ţinut să precizeze în faţa presei că nu se teme că va fi schimbată din funcţie. De la sosirea la putere a PSD, îm decembrie 2016, au fost schimbaţi doi premieri – Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose – după ce aceştia au început să devieze de la politica trasată de liderul PSD Liviu Dragnea.

Interesant:   Alegeri europene din care lipseste ... europenismul

Viorica Dăncilă, colegă de judeţ cu Liviu Dragnea, a precizat că e normal ca partidul să monitorizeze activitatea guvernului său, dar că simte că are susţinerea PSD şi că programul de guvernare a fost îndeplinit în procent de 73%.
De asemenea, Viorica Dăncilă a spus că va încerca să convingă Comitetul Executiv al PSD să susţină o remaniere şi nu o restructurare a Executivului pe care îl conduce.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.