.

Sfaturi pentru traiul în puşcărie, pentru Liviu Dragnea

Distribuie prietenilor tai!

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu, i-a transmis câteva sfaturi fostului lider PSD, Liviu Dragnea, cu ocazia intrării acestuia la închisoare. Mesajul, postat pe o reţea de socializare, este pe un ton ironic la adresa fostului lider social-democrat, care probabil nici nu va citi această postare. Dar scrisoarea este un fel de răzbunare pentru modul în care guvernarea social-democrată a ignorat investiţiile în sistemul penitenciar, unde situaţia este destul de dificilă. Prin urmare, Liviu Dragnea primeşte o serie de „învăţături utile pentru carantină şi pentru cei câţiva ani de după” pe un ton amar.

„Iartă maşina aia mioritică în care te-au adus la noua ta casă, dar alta n-am avut. Bugetul mic, sistemul penitenciar subfinantat şi subminat. Ştii matale! Doar te-ai luptat mai bine de 2 ani să ne dărami cu tot cu justiţie şi puşcării! Dacă reuşea Tudorel să libereze toţi detinuţii, acum făceai puşcărie singur. Toată Rahova era, practic, a ta. N-aţi reusit, şi-a fost doar o întamplare că sluga s-a dovedit nevredincă. Greu eşec! Era, întelegem, o măsură în programul de guvernare de rezervă”, scrie Sorin Dumitraşcu.

Interesant:   Sfaturi utile: cum sa obtii eficient un parc fotovoltaic la costuri bune?

“Mai rău e că ieri, la primirea în penitenciar, la partea de control al cavităţilor n-au fost în tură pianişti. Dar, de bună seamă, încă mai simţi asta. Camera o găseşti aşa cum ai lăsat-o când ai redus de vreo 3 ori banii de investiţii pentru penitenciare în timp ce plangeai şi te smiorcăiai la televizor de mila miilor de infractori condamnaţi pe nedrept pentru crime, tâlhării, violuri, hoţii şi alte blestemăţii. O să-i cunoşti mai bine şi-o să plângeţi împreună. Ai grijă, insă, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În puşcărie, nu e ca la Parlament, iar ziariştii nu ţi-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Sper! Mai ales că, apropo, în pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai rămas vreo 2500 de violatori în puşcării”, adaugă Sorin Dumitraşcu.

“O să încercăm sa ne vedem de viaţă şi-o să trăim în lumea asta pe care tu ai incercat să ne-o furi ca sâ scapi de puşcărie, după ce, printre altele neştiute, ai furat de la copii şi asistaţi social ori din fondurile europene ca să dai la partid ori să-ţi umfli conturile. Aşa că, încă o dată, bine ai venit, Liviu!”, îşi încheie acesta mesajul. Evident, Liviu Dragnea nu a răspuns încă mesajului.

Interesant:   Atacuri rusesti in Ucraina, langa granita cu Romania
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.