.

Seria de modele motocross în 2 timpi GasGas – caracteristici principale

image001
Distribuie prietenilor tai!

Gama de motociclete GasGas în 2 timpi dedicate pasionaților de motocross debutează cu modelul pentru juniori, MC 50. Viitoarea generație de dirt bikeri va beneficia de distracție și adrenalină din plin în șaua acestui model de cilindree 49 cm³, echipat cu pornire kickstarter și transmisie automată cu o singură viteză. Frânele din componența lui MC 50 dispun de tehnologie la același nivel ca pe modelele motocross de putere mare, destinate adulților, asigurând o stopare controlată. Puteți descoperi cele mai noi motociclete GasGas în oferta ATVRom Constanța, alături de o paletă diversificată de echipamente moto și off road de protecție – căști, geci, bluze și pantaloni, cizme off road, protecții pentru gât și spate, genunchiere, armuri, mănuși și ochelari etc.

GasGas MC 65 este deosebit de competitiv în clasa 65 cc. Modelul vine echipat cu motor cuplat la o cutie cu 6 viteze, dispune standard de ambreiaj hidraulic și de suspensii WP moderne pentru a deveni o motocicletă complet pregătită pentru provocările traseelor off-road. Caroseria a fost gândită pentru confort și libertate în mișcare, iar designul se inspiră de la modelele de capacitate mai mare. MC 65 le permite celor mai tineri piloți să pășească cu încredere pe circuitele motocross și să vadă cum este să participi într-o cursă, fără compromisuri de la manevrabilitate și confort.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image002

GasGas MC 85 19/16 vă propune următorul nivel de performanță și putere pentru piloții tineri. Un mini dirt bike care va aborda cu încredere obstacolele și va permite dezvoltarea aptitudinilor de pilotare, fără a renunța la factorul distracție.

GasGas MC 125 este un model motocross extrem de competitiv în clasa sa, dispune standard de o cutie cu 6 viteze, un șasiu super agil și un setup al suspensiilor inovator. Vă puteți aștepta la o experiență de pilotare palpitantă pe traseele dirt.

image003

GasGas MC 250 este vârful de lance al gamei motocross în 2 timpi a producătorului spaniol și este un model bazat pe un șasiu ușor și agil. Este un concurent redutabil în clasa 250 cc. Printre caracteristicile sale principale merită să menționăm dotarea cu ghidon Neked reglabil în 4 moduri, cu frâne Brembo pe discuri puternice, un rezervor negru de capacitate 7 litri cu capac sigilat, ventilator amplasat strategic pentru a facilita schimbarea fără efort a filtrului de aer, cadru din oțel tăiat cu laser de greutate redusă, proiectat să ofere rigiditate și flexiune optime în toate situațiile de riding. Pachetul standard este completat de ambreiajul hidraulic Brembo și setup-ul inovator la nivel de suspensii: suspensie WP XACT-USD, Ø 48 mm pe față și suspensie WP XACT cu monoamortizor pe spate. Motocicleta MC 250 oferă gardă la sol de 370 mm.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image004

Pasionații de motocross care își doresc să aibă alături un dirt bike la cele mai înalte standarde se pot baza cu încredere pe modelele în 2 timpi din seria GasGas MC. De la cel mai mic până la  cel mai mare, fiecare model al gamei oferă agilitate și manevrabilitate greu de egalat. Experții noștri în domeniu vă stau la dispoziție cu orice informații privind motocicletele GasGas sau pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere de echipamente de protecție.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.