.

Semineul – doar un element decorativ? De ce merita sa achizitionezi unul

Distribuie prietenilor tai!

Prezenta unui semineu transforma stilul oricarei incaperi. Tehnologia de astazi permite instalarea acestui sistem de incalzire in orice tip de locuinta, spatiu comercial, restaurant sau cafenea, chiar si in exterior.

Semineul poate indeplini atat un rol decorativ cat si unul functional, oferta fiind foarte divesificata in acest sens.

Care sunt tipurile de seminee disponibile pe piata?

In trecut, semineele functionau pe baza arderii lemnului, insa tehnologia actuala a permis dezvoltarea mai multor tipuri de astfel de sisteme de incalzire, adaptate mult mai bine nevoilor omului modern.

Semineu pe gaz: este un model de semineu care functioneaza prin arderea gazului care ofera o priveliste realista asupra flacarilor, asemenea unui semineu traditional pe lemne. Acestea sunt usor de utilizat, necesita o simpla atingere de buton. Sunt create astfel incat sa imite arderea flacarilor, au butuci din ceramica care imita lemnul, iar unele prezinta si sunete de lemne trosnind. Sunt o varianta economica, potrivita chiar si pentru apartament, datorita absentei cosului de fum, gazele emanate fiind asemanatoare cu cele ale unei centrale. Sunt usor de personalizat in functie de dorintele fiecaruia, iar automatizarea prin intermediul telecomenzii ofera un real confort. Astfel, poti regla cu usurinta intensitatea focului, poti programa semineul la o anumita temperatura sau durata de incalzire, il poti opri si porni oricand fara efort.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Semineu electric: sunt seminee simplu de utilizat, care functioneaza precum orice alt aparat electrocasnic. Sunt disponibile in varianta independenta, incastrata in perete sau suspendata, dimensiunile fiind diverse, in functie de nevoi. Si acestea pot fi folosite in orice tip de incapere. Utilizarea este simpla, prin activarea unei telecomenzi, si ofera posibilitatea de reglare a intensitatii culorilor, a capacitatii de incalzire, posibilitatea alegerii utilizarii doar ca obiect decorativ, deci fara incalzire, a programarii unei anume temperaturi. Totusi, este posibil ca facturile la energie electrica sa fie semnificativ mai mari.

Semineu bio-etanol: sunt modele de sisteme de incalzire ecologice care functioneaza cu bioetanol lichid sau gel. Arderea bio-etanolului este curata, deci fara urme de fum, emisie gaze toxice, mirosuri neplacute sau resturi care trebuie curatate. Practic mentenanta nu exista in acest caz. Semineele de acest tip au un aspect deosebit si arata superb in centrul oricarei incaperi, fiind de cele mai multe ori utilizate pentru decor. Un dezavantaj al semineelor bio este pretul destul de ridicat.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Oricat de usoara ar parea instalarea unui semineu, este necesara inteventia unui specialist in fiecare caz. seminee-expert.ro ofera servicii complete de consultanta, montaj si mentenanta pentru ca tu sa te bucuri de sistemul tau de incalzire in deplina siguranta.

Descopera servicii si produse premium doar aici

Seminee-expert.ro utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru proiectarea si constructia de seminee, compania fiind recunoscuta pentru creativitatea prin care indeplineste fiecare cerinta arhitecturala si functionala a clientilor sai. Materialele premium si echipa formata din profesionisti garanteaza un rezultat care impresioneaza de fiecare data.

Echipa Seminee Expert este una profesionista, cu peste 10 ani de experienta pe piata sistemelor alternative de incalzire. Pe langa seminee, firma construieste si comercializeaza sobe, focare, cosuri de fum si alte accesorii pentru functionarea corecta a semineelor.

Seminee Expert exceleaza in ceea ce priveste designul exclusivist care impresioneaza si a tehnologiei axate pe reducerea consumului energiei si sporirea confortului.

Pentru informatii detaliate despre produsele comercializate, dar si modul de instalare, utilizare si mentenanta a acestora, accesati website-ul companiei sau apelati consultantii.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

 

 

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.