.

Se stiu semifinalele Cupei Romaniei!

Distribuie prietenilor tai!

In dimineata acestei zile, au fost extrase meciurile ce urmeaza a se desfasura in faza semifinalelor Cupei Romaniei, extragere ce a avut loc la Casa Fotbalului, fiind facuta de catre Felix Grigore, membru al Federatiei Romane de Fotbal.

Prima semifinala extrasa a fost cea dintre detinatoarea Super Cupei Romaniei, CFR Cluj si echipa ce de o buna perioada de timp a inceput sa practice un fotbal frumos, amenintand fiecare candidata la titlu, Astra Giurgiu, mansa tur urmand a se disputa pe terenul din Gruia, in timp ce returul va fi la Giurgiu.

A doua semifinala este cea dintre CSU Craiova, detinatoarea Cupei Romaniei dupa ce anul trecut a invins echipa sibiana, FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 pe National Arena, si FC Viitorul, echipa patroana si antrenata chiar de marele Gheorghe Hagi. Mansa tur se va disputa pe terenul oltenilor, in timp ce returul urmeaza a se desfasura pe cochetul teren din Ovidiu.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

De mentionat ca din cele 4 echipe, CFR Cluj are cea mai mare experienta in competitie, avand si 4 Cupe castigate pana in prezent, in timp ce Astra Giurgiu a reusit sa castige Cupa in anul 2014, acestia reusind sa se impuna atunci pe National Arena, impotriva echipei Steaua Bucuresti.

De partea cealalta, CSU Craiova are in palmares o Cupa a Romaniei, castigata chiar anul trecut, impotriva celor de la FC Hermannstadt, in timp ce Viitorul este pentru prima data intr-o faza atat de avansata a competitiei, si dupa declaratiile lui Hagi, echipa vrea sa emita pretentii serioase la Cupa. Mansa tur urmeaza a se desfasura in perioada 2-4 aprilie, in timp ce returul la 3 saptamani distanta, intre 23-25 aprilie.

Finala va fi pe 2 iunie, nestiindu-se pana in acest moment pe ce stadion se va juca.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.