.

etoro

Se ia in calcul varianta ca fotbalistii sa poarte masti

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Un virusolog belgian, consilier pe langa guvernul Belgiei in materie de COVID-19, a emis ipoteza ca jucatorii sa evolueze cu masti in campionatul de fotbal al Belgiei.

Medicul Marc Van Rants declara ca o pista de luat in considerare este purtarea mastilor pentru a juca fotbal. “Nu este vorba despre mastile chirugicale, care sunt total nepotrivite. Se gasesc masti anti-poluare, care pot fi purtate de jucatorii de fotbal american sau de catre ciclisti. Acesta sunt mai confortabile”, precizeaza medicul belgian.

Din cauza pandemiei, cea mai mare a competitiilor sportive de pe glob au fost suspendate. E posibil ca debutul urmatorului sezon sa aiba loc cu portile inchise.

Discutii despre incheierea sezonului in Premier League

Cluburile din prima liga engleza nu au reusit sa stabileasca data la care sa reia competitia. Au avut loc discutii intense intre cele 20 de cluburi din campionatul englez, pentru a studia optiunile de disputare a celor opt etape ramase din acest sezon. Cluburile au anuntat doar ca vor relua competitia cand conditiile sanitare o vor permite.

Interesant:   ATV-urile Can-Am Bombardier - doza ta de adrenalină

Stabilitatea financiara a cluburilor e prioritatea LPF

Justin Stefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune ca stabilitatea financiara a cluburilor e prioritatea principala in aceasta perioada, in care toata activitatea e blocata din cauza pandemiei. Stefan atrage atentia ca jucatorii trebuie platiti, astfel incat atunci cand se vor relua meciurile din Liga I, fotbalistii sa se poata concentra numai pe joc.

“Nu cred ca Josep Maria Bartomeu, presedintele Barcelonei, ii spune lui Messi ca nu isi va primi banii nici luna aceasta si ca mai are de asteptat. Daca vrem sa ducem fotbalul romanesc in zona de performanta, trebuie sa fim sinceri si sa incepem sa gandim si sa ne comportam ca afara,” – a declarat secretarul general LPF.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.