.

Scutere Piaggio Beverly – o alternativă de mobilitate urbană mai stilată

image001
Distribuie prietenilor tai!

Piaggio Beverly se numără printre cele mai îndrăgite scutere italiene. Prima generație Beverly a debutat în urmă cu 20 de ani, iar de atunci până în prezent, modelele fabricate în uzina de la Pontedera nu au încetat să atragă atenția iubitorilor de vehicule pe două roți. În oferta ATVRom Timisoara puteți descoperi cele mai noi modele de scutere Piaggio!

Scuterele Piaggio Beverly se remarcă de la prima vedere prin designul stilat al caroseriei. Cele mai noi optimizări constă în partea din spate mai zveltă și cu linii musculare. Farurile cu LED creează o „semnătură” strălucitoare și adaugă un aer modern, alături de șaua cu căptușeală și cusături duble și jantele cu 7 spițe.

Piaggio Beverly dispune, la nivel tehnic, de două opțiuni de motorizare. Modelele 300cc și 400cc sunt conforme cu standardele Euro5. Eficiența de consum mărită este un atu important și se datorează echipării cu motoarele HPE (High Performance Engine) în 4 timpi, 1 cilindru, 4 valve, pe răcire cu lichid. Aceste motoare au marele avantaj că vă permit să faceți o economie de combustibil considerabilă fără compromisul performanței. În plus, oferă un zgomot redus la rulare. Față de modelele anterioare, noile motoare permit o creștere a puterii de 23% și a cuplului de 15%.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Pachetul standard include o furcă Showa de ultimă oră și amortizoare Showa reglabile în 5 poziții, ceea ce contribuie la o pilotare lină pe străzile aglomerate. Confortul este asigurat de roțile de diametru mare cu jante din aliaj ușoare, 16 inch pe față și 14 inch pe spate. Scuterul in varianta 400 hpe se remarcă prin dotarea cu roți mai mari pentru stabilitate sporită la orice viteză.

image002

Piaggio Beverly beneficiază de multiple avansuri tehnologice, precum pornire electrică și instrumentar de bord complet digital 5.5” LCD. Scuterul in versiune 400 hpe vine echipat standard cu sistemul de conectivitate Piaggio Mia, făcând posibilă conectarea smartphone-ului via Bluetooth.

Nu în ultimul rând, Piaggio Beverly se individualizează prin finisajele metalice, jantele gri deschis și șaua maron închis. Acest scuter este disponibil cu mai multe scheme de culoare atrăgătoare, pentru a vă pune stilul în valoare atunci când cutreierați zonele urbane: Bianco Luna (alb), Blu Oxigen (albastru) și Grigio Cloud (gri).

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image003

Gama Beverly include, pe lângă modelul standard, și versiunea S. Piaggio Beverly S este disponibil cu trei scheme de culoare distincte: Argento Cometa (gri), Nero Tempesta (negru mat) si Arancio Sunset (portocaliu strălucitor). Varianta Beverly S vine standard cu o șa neagră și jante gri închis.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.