.

Scenă horror: 39 de cadavre descoperite într-un camion

Distribuie prietenilor tai!

O anchetă a fost demarată în Marea Britanie după descoperirea a 39 de cadavre într-un camion, în comitatul Essex. Din primele informații reiese că este vorba despre 38 de adulți și un copil, iar șoferul camionului groazei, un bărbat în vârstă de 25 de ani din Irlanda de Nord, a fost reținut de către polițiștii britanici. Alarma s-a dat la Parcul Industrial Waterglade la ora 1.40 dimineața iar când polițiștii au ajuns la fața locului au făcut macabra descoperire. Cercetările arată că vehicolul în care erau morții călătorise din Bulgaria spre Marea Britanie și intrase în Regatul Unit acum trei zile.

“Acesta este un incident tragic în care un număr mare de persoane și-au pierdut viața. Ancheta este în desfășurare pentru a vedea ce s-a întâmplat exact. Suntem în plin proces de identificare a victimelor, însă din câte îmi dau seama, va fi o acțiune îndelungată”, a declarat presei un reprezentant al poliției britanice.

Interesant:   Presedintele iranian ameninta Israelul cu o reactie "mai puternica" in cazul unui "comportament nechibzuit"

Cazul amintește de incidentul de acum trei ani, când 72 de cadavre au fost descoperite într-un camion frigorific pe o șosea din Austria. Cei decedați erau refugiați din Siria, în special, care încercau să ajungă ilegal în Uniunea Europeană.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.