.

Scandal de coruptie in Bulgaria, Comisia Europeana nu comenteaza

Distribuie prietenilor tai!

Fratele actualului comisar bulgar, Mariya Gabriel, ar fi cumparat un apartament de lux la Sofia, la pret de nimic, din simplul motiv ca sora lui e o persoana influenta la Bruxelles. Dezvaluirile au fost facute de presa bulgara.

Comisia Europeana refuza sa faca vreun comenariu

Intrebata de jurnalistul Georgi Gotev, care scrie pentru publicatii europene, daca scandalul de coruptie de la Sofia nu ridica semne de intrebare privind integritatea comisarilor, purtatoarea de cuvant a Comisiei Europene, Mina Andreeva, a refuzat sa comenteze. “Ancheta din Bulgaria e in curs, iar Comisia nu discuta despre familia membrilor colegiului comisarilor, si nici despre articole aparute in presa, care nu au fost verificate” – a declarat Andreeva, la conferinta de presa, care are loc zilnic la Bruxelles.

Scandalul locuintelor de lux la pret de nimic

Potrivit presei bulgare, mai multi politicieni importanti sau rudele lor au achizitionat la preturi derizorii. apartamente de lux intr-o zona sic a capitalei bulgare. Scandalul a provocat caderea mai multor capete, asa cum scria Ucoz inca de acum o luna de zile. Printre demisii, cea a ministrului justitiei si a altor politicieni si parlamentari din partidul de guvernamant, GERB, de centru dreapta.

Interesant:   Afla tot ce trebuie sa stii daca te afli in cautarea unei cazi freestanding!

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.