.

Sanatatea masinii tale: totul despre detailing motor

Distribuie prietenilor tai!

Anul acesta te-ai ocupat de curatarea motorului masinii tale? Daca intrebarea te-a pus pe ganduri, atunci e timpul sa iei toate masurile care se impun.

In Bucuresti, gasesti specialisti cu experienta in tot ceea ce inseamna detailing motor, la care poti apela o data sau de doua ori pe an, pentru buna functionare a masinii tale. Nu uita: e important sa apelezi la profesionisti, pentru a nu risca producerea de daune! Orice operatiune efectuata gresit poate compromite starea de functionare a motorului si, implicit, a masinii. Vezi care sunt cele mai apreciate firme din domeniu si cum poti sa te asiguri ca masina ta e pe maini bune.

 

Curata periodic motorul la o firma specializata

Masina ta merita sa fie ingrijita ca la carte. Pentru asta, trebuie sa te asiguri ca cei la care o vei duce folosesc produse calitative, de top, din service-uri autorizate, dar si echipamente speciale. Curatarea periodica a motorului este un must have pentru buna stare de functionare a masinii si prelungeste durata ei de viata in mod semnificativ. Curatarea se efectueaza in mod corect, daca se respecta operatiunile:

  • degresarea compartimentului motor
Interesant:   10 jocuri de stimulare a inteligenței potrivite pentru toate vârstele

Pentru aceasta operatiune se foloseste atomizatorul. Vaporii de detergenti sunt pulverizati, iar curatarea se face cu ajutorul periilor speciale. Clatirea cu vapori de apa este extrem de importanta si trebuie sa se realizeze profesionist, pentru indepartarea totala a degresantilor agresivi. Uscarea: cu aer comprimat.

  • curatarea uleiului cu turbojet si aburi

Degresantii puternici pot afecta garniturile, fisele etc din compartimentul motor. Inlaturarea lor trebuie sa se faca in mod eficient, complet, fara niciun compromis. Clatirea cu turbojetul are ca efect limpezirea suprafetelor, iar aburul are un impact semnificativ. Acest procedeu este recomandat, desi nu obligatoriu.

  • curatarea capitonajului capotei

Interiorul capotei este extrem de important. Curatarea trebuie sa se faca in mod complet si eficient, astfel incat captuseala capotei sa aiba rol de protectie. Vei observa ca efect reducerea zgomotului motorului. Totodata, un alt avantaj considerabil este cresterea duratei de viata a motorului, respectiv a masinii.

 

Ce asteptari sa ai de la o firma care se ocupa de detaling motor

Interesant:   Coșuri cadou de Crăciun - Cadouri premium & gourmet pentru prieteni, colegi, familie

Nu iti permiti sa dai gres in alegerea unei firme care se ocupa de curatarea motorului masinii tale. Efectele negative pot fi ireversibile, daca iti lasi autoturismul pe mana celor nepriceputi. Iti recomandam sa studiezi cu atentie ofertele, recomandarile, si portofoliul firmelor care se ocupa de acest domeniu. Cauta:

  • o echipa cu experienta dovedita;
  • o firma care pune accent pe calitatea serviciilor;
  • specialisti care comunica deschis cu tine, in mod transparent;
  • o firma care iti garanteaza promptitudine;
  • un mediu unde se folosesc – exclusiv – produse si echipamente profesionale.

Andysgarage.ro, alegerea nr.1  a soferilor bine informati

Lista de mai sus descrie intocmai firma Andysgarage.ro, locul unde poti avea incredere ca masina ta se afla in maini bune. Echipa de specialisti de acolo are o bogata experienta dovedita, iar produsele folosite sunt cele de top.

Pachetele avantajoase de detailing auto sunt in beneficiul tau, te ajuta sa economisesti si sa nu mai amani procesul complet de ingrijire a masinii tale. Operatiunile de detailing motor sunt profesioniste si implica o buna expertiza a tuturor celor care se ocupa de operatiunile speciale. Nu exista niciun fel de risc, datorita celor de la Andysgarage.ro care au grija ca motorul masinii tale sa fie curatat impecabil. E timpul sa iti programezi masina cat mai repede la detailing motor. Nu mai amana nicio clipa!

Interesant:   Tot mai putini chinezi se casatoresc

 

 

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.