.

Samsung a lansat modelele Galaxy S10 si S10 5G

Distribuie prietenilor tai!

Samsung a lansat oficial la San Francisco modelele Galaxy S10 si S10 5G. Smartphone-ul Galaxy S10 5G este primul telefon pe care s-a implementat tehnologia 5G. Acest model are cel mai mare ecran din gama Samsung, 6.7 inch, dar si cea mai puternica baterie de pana acum. In cadrul aceleasi conferinte, Samsung a prezentat versiunile S10+ si S10e, dar si primul telefon pliabil Galaxy Fold.

Modelul Samsung Galaxy S10 5G este dotat cu 4 camere foto pe spate si va fi lansat doar pe piata din America acolo unde functioneaza in prezent tehnologia 5G.

Samsung Galaxy S10 este primul smartphone dotat cu senzor de amprenta ultrasonic integrat in ecran. Noul tip de ecran OLED  este folosit pe acest telefon mobil care reuseste sa ofere o experienta speciala utilizatorilor la fiecare utilizare. Acest model va fi disponibil pe culorile Ceramic White si Ceramic Black cu un finisaj premium. Camera foto a suferit imbunatatiri pentru toate modurile de fotografiere (panoramic si portret). Pe partea din spate este disponibila o camera tripla cu senzor ultra-wide, ce acopera un unghi de pana la 123 de grade.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

Modelul Galaxy S10 Plus are o memorie de 12 GB Ram si 1 TB spatiu de stocare. In plus, se mai poate adauga un card microSD care mareste capacitatea interna cu pana la 1.5 TB. Fata de versiunea anterioara, S10 Plus are un procesor cu 26% mai rapid. Si bateria a fost imbunatatita cu peste 25%, asa ca utilizatorii se vor bucura de o autonomie mult mai mare. Galaxy S10 Plus este primul device care filmeaza video in HDR10+.

Pe langa telefoanele mobile, Samsung a lansat si 2 modele de smartwatch-uri: Galaxy Active si Galaxy Fit.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.