.

Salvat de la moarte din bârlogul ursului!

Distribuie prietenilor tai!

Un rus a fost salvat, din întâmplare, din bârlogul unui rus, în Siberia. Omul era de o lună captiv în bârlog, unde ursul îl târâse după ce i-a rupt coloana, şi era păstrat în viaţă pentru a-i servi hrană, mai târziu, animalului. Bărbatul era complet deshidratat şi abia îşi putea misca mâinile şi deschide ochii când a fost descoperit de câţiva vânători. Oamenii au fost alertaţi de lătratul câinilor de vânătoare care au indicat locul în care se afla victima ursului. Când l-au găsit, omul abia mai putea să vorbească şi le-a spus salvatorilor săi că îl cheamă Alexandru. El a fost găsit în regiunea Tuva, aproape de frontiera Rusiei cu Mongolia. La început, vânătorii au crezut că este un cadavru mumificat, însă omul a început să se mişte uşor şi a rostit câteva cuvinte. Trupul său aproape uscat era acoperit cu sânge uscat şi pământ, iar pielea era de un alb cadaveric. El le-a spus doctorilor care l-au îngrijit ulterior că a fost atacat de un urc cu aproape o lună în urmă, când animalul i-a rupt coloana vertebrală şi apoi l-a târât în bârlogul lui pentru a-l avea ca rezervă de hrană.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Potrivit specialiştilor, urşii bruni îşi îngroapă, de obicei victimele, care sunt în general alte animale, pentru a le mânca ulterior. Astfel, urşii ascund vânatul de alţi răpitori, iar carnea se descompune şi este mai uşor de sfâţiat de pe oase, spun specialiştii în comportamentul urşilor. Doctorii care l-au examinat pe Alexandru nu îşi explică modul în care acesta a reuşit să supravieţuiască o lună cu rănile sale şi fără hrană.

 

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.