.

S-a aflat cauza mortii lui Coolio : vedeta Gangsta Paradise, a murit de supradoza

Distribuie prietenilor tai!

Rapperul american avea 59 de ani. A murit in septembrie, anul trecut, insa cauza mortii a fost anuntata de-abia acum.

Managerul lui a anuntat ca interpretul a murit dupa o supradoza de fentanil. Moartea lui a fost un accident, afirma managerul. Coolio, pe numele adevarat Artis Leon Ivey Jr, suferea de inima si avea astm. El a fost gasit mort in locuinta unui prieten din Los Angeles. Coolio a devenit celebru cu single-ul din 1995 “Gangsta’s Paradise,” de pe albumul cu acelasi nume. Piesa a fost compusa pentru filmul „Dangerous Minds”, cu Michelle Pfeiffer in rolul principal. Gangsta Paradise a fost un succes absolut in topurile muzicale din intreaga lume.

Dupa autopsie si cercetari care au durat din septembrie, anul trecut pana acum, medicii legisti si politia din Los Angeles au anuntat ca decesul a fost cauzat de efectele provocate de fentanil, heroina si metamfetamina. Potrivit documentelor oficiale, postate online vineri dimineata de autoritatile californiene, principala cauza a decesului au fost efectele consumului de fentanil, heroina si metamfetamine. Iar la alte afectiuni figureaza cardiomiopatie nespecifica si astm. De asemenea, in momentul mortii, artistul consumase feniciclidina, un anestezic.

Nascut in  Pennsylvania, in 1963,  Coolio si-a inceput cariera pe scena hip-hop de pe coasta de Vest, iar apoi s-a mutat in Compton, California. Albumul de debut a fost „It Takes a Thief”, in 1994, iar single-ul Lakeside, de pe acest album, a ajuns hit in Top Ten.

Copiii lui Coolio intentioneaza sa aduca un omagiu tatalui lui printr-un film documentar si un film artistic despre viata lui.

Initial, cand s-a anuntat decesul, in septembrie anul trecut, presa americana relatase ca nu s-ar fi gasit urme de droguri.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.