.

Roxen rateaza calificarea

Distribuie prietenilor tai!

A inceput concursul Eurovision, dar Romania pleaca acasa. Concurenta noastra, Roxen, nu a reusit sa ia numarul de voturi necesar pentru a merge mai departe. Este editia Eurovision cu numarul 65, care nu s-a putut desfasura anul trecut din cauza pandemiei COVID-19. Competitia e gazduita de invingatoarea din 2019, Olanda, si are loc in complexul Ahoy, din Rotterdam, cu public redus.

Numarul 13 i-a purtat ghinion

Roxen a concurat cu piesa Amnesia, o balada dark pop, in stilul Billie Eilish. A intrat pe scena a 13-a. Nu a reusit sa stranga voturile necesare pentru a ajunge in finala. La prima semifinala au participat 16 tari. Ele si-au disputat cele zece locuri care merg in marea finala de sambata, 22 mai. Joi va avea loc cea de a doua semifinala. Cele zece tari care urca din nou pe scena, deci s-au calificat in finala, sunt : Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjean, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia, Ucraina.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

“Piesa Amnesia este una extrem de personala, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trait in ultima perioada si le da voce. O simt aproape de mine, ma reprezinta, iar sufletul meu si trairile mele se regasesc in ea”, a declarat Roxen.

Favorita pentru castigarea Eurovision era Malta; toate pronosticurile o dadeau drept castigatoare pe malteza Destiny, care a venit cu piesa Je Me Casse. Trebuie amintit, totusi, ca in ultimele zile, dupa repetitiile live, perspectivele ei au scazut usor, in favoarea reprezentantei Frantei, Barbara Pravi, si Italiei – trupa rock Manestin.

Asa cum stim, The Big Five, Germania, Spania, Franta, Italia si Marea Britanie, nu participa la semifinale, ci vor urca pe scena direct la marea finala de sambata.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.