.

Ronaldo se desparte de Manchester United

Distribuie prietenilor tai!

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo se desparte de Manchester United de comun acord, cu efect imediat, a anuntat clubul englez de fotbal intr-un comunicat de presa.

La randul sau, Ronaldo, aflat in prezent in Qatar, la Cupa Mondiala, a trimis presei un mesaj : “In urma discutiilor cu Manchester United, am decis, de comun acord, sa punem capat contractului. Iubesc clubul  Manchester United si ii iubesc pe fani, asta nu se va schimba niciodata. Mi se pare ca e momentul potrivit sa caut noi provocari. Doresc clubului Manchester United tot binele.”

Plecarea portughezului are loc dupa un interviu incendiator, in care atacantul, in varsta de 37 de ani, a criticat clubul si pe managerul echipei, Erik ten Hag, despre care a spus ca nu are “niciun dram de respect. In plus, Ronaldo a declarat ca dupa plecarea lui Ferguson, in 2013, nu s-a vazut nicio evolutie in cadrul clubului. De asemenea, fotbalistul a avut cuvinte extrem de aspre la adresa lui ten Hag.

Ronaldo a marcat 145 de goluri in 346 de aparitii pentru United. El a plecat de la Juventus pentru Mancheter, in august anul trecut.

Atacantul portughez mai avea 7 luni contract cu Manchester, pe o suma de 500.000 de lire sterline pe saptamana. Acum e liber de contract si poate semna cu orice club.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.