.

Românii se pregătesc de ”Black Friday”

Distribuie prietenilor tai!

Peste un sfert dintre români plănuiesc să facă achiziţii în aceste an cu ocazia reducerilor de Black Friday şi Cyber Monday, arată rezultatele unui studiu care a analizat obiceiurile şi intenţiile de consum pentru anul acesta.

“La nivel european, 18% din respondenţi au declarat că vor profita de reducerile de Black Friday şi Cyber Monday din acest an. România conduce detaşat la intenţia de cumpărare pe continent: 26% dintre români intenţionează să profite de reduceri, urmaţi de consumatori din Polonia (18%), UK (18%), Austria (16%) şi Elveţia (13%)”, se menţionează în studiul realizat de Teads, remis vineri, AGERPRES.

De asemenea, 13% dintre respondenţii care plănuiesc să facă achiziţii de Black Friday/ Cyber Monday au declarat că vor să cumpere mai mult decât anul trecut, arată media europeană. România conduce în acest top al intenţiei de cumpărare mai ridicate decât în 2021, urmată de UK (14%), Austria (12%), Elveţia (11%) şi Polonia (10%).

Interesant:   Prima dată la casa de amanet? Iată 5 întrebări pe care să le pui

Cu toate acestea, 12% dintre români s-au declarat nehotărâţi dacă vor profita de reducerile de Black Friday şi Cyber Friday, peste media europeană (10.6%). Se remarcă astfel o oportunitate semnificativă de a-i atrage pe aceşti consumatori indecişi cu oferte. Cei mai indecişi consumatori europeni sunt britanicii (17%).

“Interesul cumpărătorilor pentru anumite categorii de produse este egalat, ba chiar potenţat de abordarea strategică şi atenţia pe care advertiserii o acordă comunicării din această perioadă. Pe măsură ce branduri din industrii diferite vor aborda în mod creativ oportunitatea de comunicare creată în jurul Black Friday-ului, posibil să vedem nişte schimbări în topul preferinţelor românilor, precum şi în atitudinea celor nehotărâţi. Spre exemplu, campaniile marilor retaileri au potenţial să influenţeze intenţia de cumpărare a consumatorilor, mai ales atunci când merg dincolo de raft şi pun accentul pe partea de teasing/ informare despre ce urmează”, declară Doina Radicof, Sales Director Teads România.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.