.

Romanii ies in strada dupa victoria lui Kovesi

Distribuie prietenilor tai!

Imediat dupa ce s-a aflat votul din comisia LIBE si faptul ca Laura Codruta Kovesi, fosta sefa DNA a acumulat cele mai multe voturi, clasandu-se astfel pe primul loc, romanii au inceput sa se mobilizeze din nou pe retelele de socializare, insa de data aceasta fara a critica sau a huidui ceva anume. Conform evenimentului, lumea va iesi in strada pentru a se bucura de aceasta mare victorie a lui Kovesi, aceasta fiind cu un pas mai aproape de postul pentru functia de procuror-sef european, deoarece abia pe 11 martie urmeaza a se stii cine va fi primul procuror-sef al Parchetului European.

Conform organizatorilor, pagina Luptam pentru Romania, simpatizantii Laurei Codruta Kovesi urmeaza a-si da intalnire de la ora 18 in Piata Victoriei, titlul evenimentului fiind unul sugestiv, si anume “Ne bucuram in strada de victoria lui Kovesi!”, iar la doar doua ore dupa ce evenimentul a fost creat, in jur de 250 persoane si-au anuntat prezenta, si alte peste 1.800 s-au aratat interesate de acest eveniment, pana la aceasta ora. De asemenea, din momentul scrierii acestui articol, mai sunt in jur de o ora jumatate pana la inceperea evenimentului din Piata Victoriei, astfel ca prezenta oamenilor in strada e de asteptat sa fie mai mare.

Interesant:   Prigojin: “Totul e OK”

In acelasi timp, cativa sustinatori au asteptat-o pe Laura Codruta Kovesi si la sosirea in Romania, pe Aeroportul Otopeni, sustinatorii au intampinat-o cu un banner mare pe care scria “Mandrii de Codruta!”. Personalitati importante din politica si-au exprimat parerea pana in acest moment vizavi de votul din comisia LIBE, unii fiind pro-votului, in timp ce altii au fost impotriva acestuia, probabil cel mai vocal si mai dur in declaratii fiind liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care a declarat ca Parlamentul European a dat o lectie despre “cum se influenteaza votul, politic”.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.