.

Romania, din nou mentionata in afacerile dubioase facute de familia Biden

Distribuie prietenilor tai!

Un raport al Comisiei de Supraveghere din Congresul american mentioneaza din nou Romania in legatura cu afacerile dubioase facute Hunter Biden, fiul presedintelui SUA.

Documentul arata ca, pe vremea cand tatal sau era vicepresedinte, Hunter Biden a primit, intr-un mod total lipsit de transparenta, aproape 10 milioane de dolari din partea unor firme straine, in special din China si din Romania.

Congresmenii  afirma ca nu doar fiul presedintelui, ci si alti membri ai familiei au fost implicati in diverse afaceri cu personaje dubioase.  Congresmenii se bazeaza pe extrase de cont obtinute datorita atributiilor de a ancheta ale comisiei lor si explica faptul ca apropiati a lui Joe Biden au infiintat o retea nebuloasa de firme pentru a disimula originea fondurilor.

„Comisia publica o parte din rapoartele bancare care arata ca familia Biden a primit bani de la o firma straina controlata de Gabriel Popoviciu, care era cercetat penal si a fost condamnat in Romania. In acea perioada, Joe Biden, pe-atunci vicepresedinte, a venit in Romania si tinea discursuri despre democratie”se arata in document.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

Una dintre aceste firme, Robinson Walker, infiintata in 2008, a primit 3 milioane de dolari de la compania Cypriot, controlata de Gabriel Popoviciu, condamnat definitiv in România, in 2017, la 7 ani de inchisoare in dosarul Ferma Băneasa.

„Lipsa de transparenţă din jurul afacerilor familiei Biden in strainatate ridica probleme importante pentru securitatea naţionala” – mentioneaza documentulDe asemenea, congresmenii arata ca „pe cand vicepreşedintele Biden dadea României lectii de etica si impotriva corupţiei, Hunter Biden primea peste un milion de dolari din partea unei companii controlate de un roman acuzat de coruptie.

Problemele lui Hunter Biden, ignorate de presa apropiata partidului Democrat

Afacerile si escapadele lui Hunter Biden, care a suferit multa vreme de o dependenta de droguri, constituie un punct vulnerabil pentru Joe Biden, care, la 80 de ani, a anuntat de curand ca va candida pentru un nou mandat în 2024. Desi au iesit la iveala multe chestiuni problematice legate de Hunter Biden, chiar inaintea alegerilor prezidentiale din 2020, presa aservita Democratilor a facut tot ce a putut ca sa ingroape subiectele.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.