.

Robert Negoita, asteptat cu bratele deschise in PSD

Distribuie prietenilor tai!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca a anulat decizia de suspendare a lui Negoita.

Primarul sectorului 3 a fost suspendat din partid in vara. Dupa scorul umilitor obtinut de PSD la europarlamentare si dupa arestarea lui Liviu Dragnea, Robert Negoita pornise jihad-ul in partid.

“Am anulat decizia de suspenare a domnului Robert Negoita. Din acest moment, decizia ii apartine, daca revine in partid si va dori sa candideze din partea PSD – cum a facut-o si data trecuta, cu succes, pentru Sectorul 3” – a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Erau semnale mai demult ca suspendarea lui Negoita va fi anulata. Primarul capitalei, Gabriela Firea, declara, inainte de sedinta CEX, ca s-ar bucura ca Negoita sa se intoarca, intrucat a colaborat bine cu el. Firea este o apropiata a primarului de la sectorul 3. Dupa izbucnirea crizei declansate de europarlamentare si de arestarea lui Dragnea, se pare ca Firea, Negoita si alti grei PSD ar fi pus la cale rasturnarea Vioricai Dancila. Fara succes, insa.

Pe 3 iulie, Robert Negoita fusese suspendat din Partidul Social Democrat pentru o perioada de 6 luni, ca urmare a atacurilor repetate lansate de el la adresa liderilor PSD.

Imediat dupa europarlamentare, primarul de la sectorul 3 scria pe Facebook ca scorul prost obtinut de PSD nu e surprinzator. “Sau daca totusi sa spunem ca ar fi o surpriza, consider ca este una placuta.

De ce ? Fiindca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat. Ci, dimpotriva, sanctionat.” – scria Negoita pe Facebook, cu trimitere clara la clanul Dragnea.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.