.

Resturi de rachete in Republica Moldova

Distribuie prietenilor tai!

Ministerul de Interne de la Chisinau a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca in nordul tarii au fost gasite resturi de racheta, dupa bombardamentele recente lansate de Rusia asupra Ucrainei. Nu e prima oara cand in Republica Moldova ajung resturi de la proiectilele trase de rusi in Ucraina.

Resturile de racheta au fost descoperite de patrule ale politiei de frontiera SPF Larga.

Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrula a politiei de frontiera a descoperit, in zona sectorului de frontiera Larga, Briceni, resturile unei rachete, provenita din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei. Din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, IGPF a pus in aplicare planul de contingenta si a sporit numarul patrulelor de politie pe zona de frontieră cu Ucraina, cu observarea spatiului aerian si a fasiei verzi de frontiera cu Ucraina.

Odata descoperite resturile presupusei rachete, s-a luat masura protejarii zonei si a fost anuntat serviciul de urgenta 112, precum si echipele Bombteh ale IGP. De asemenea, a fost anuntata procuratura raionului Briceni. IGSU si Politia de Frontiera asigura perimetrul si pregătesc asistenta pentru echipele de investigare si verificare ale Bombteh IGP si ale procuraturii.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

Este cel de-al 3 caz in care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova. Ca si in cazurile precedente, se intreprind toate actiunile necesare, conform procedurii, de catre institutiile abilitate.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.